StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Загинув від рук зрадника": зірка "Кріпосної" розповіла про останній бій близького родича

13 жовтня 2023, 11:35
Як каже українська актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна, на фронті загинув її рідний дядько, боєць ЗСУ Ігор Єфремов.
Анна Сагайдачна, дядько
Анна Сагайдачна розповіла про трагедію у своїй родині / колаж Главред, скріншоти з відео

Українська актриса, найбільше відома за роллю Наталі Дорошенко в серіалі "Кріпосна" Анна Сагайдачна поділилася душевним болем - і розповіла фоловером в Instagram про загибель на фронті свого рідного дядька, бійця ЗСУ Ігоря Єфремова.

"Сьогодні 9 днів, як твоя душа полетіла в світи героїв. Моєму синові 4 роки - я зроблю все можливе, щоб він пам'ятав тебе і пишався своїм прадідьком. Ти так боявся йти на війну, але на полі бою був найсміливішим. Твій побратим розповів, що в штурмах ти йшов у першій двійці – ти нам цього не говорив. І ти повертався живим. Ти і твої побратими загинули від рук зрадника", ‒ написала вона.

456

Нагадаємо, раніше співак і боєць Нацгвардії Віталій Козловський прокоментував конфлікт з Ігорем Кондратюком, який відбирає левову частку військової зарплати артиста. Віталій розповів, за що продюсер вимагає від нього мільйони гривень.

відео дня

Також Ксенія Собчак, яка називає себе "опозиціонеркою", відкрито виправдала вбивць-росіян в Україні. Це її перша чітка Заява щодо кровопролитної війни.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти