StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Почистили нашу естраду": Лоліта назвала себе останньою російською співачкою

7 листопада 2022, 12:37
Лоліта вважає себе російською співачкою і думає, що крім неї на нафталіновій естраді нікого більше не залишилося.
Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська / facebook.com/LolitaMilyavskaya

Російська співачка Лоліта, яка славиться своїми скандальними витівками і проросійською позицією, незважаючи на планомірне знищення Росією України, висловилася з приводу своєї ідентифікації на російській естраді.

Зокрема, виступаючи на концерті в Єкатеринбурзі, Лоліта назвала себе і співака-"путініста" Григорія Лепса "останніми артистами на російській естраді".

За даними Кр.ру, українська співачка Лоліта вийшла на сцену під композицію Моргенштерна "Каддилак", одягнена в білий лікарняний халат і медичну маску.

відео дня

"Ви помітили, як почистили нашу естраду. Крім мене і Лепса нікого не залишилося", — заявила Мілявська, яка сильно любить Росію, незважаючи на своє українське коріння.

Потім Лоліта з іронією закликала глядачів не підспівувати Лепсу хоча б перші три пісні, коли він буде виступати на своєму концерті в Єкатеринбурзі, щоб їй "було не так завидно".

Нагадаємо, раніше російські співачки Лариса Доліна і Лоліта Мілявська, які підтримують війну в Україні, намагаються всіляко вислужиться перед режимом Путіна.

Шоумен Рустам Солнцев вважає, що така поведінка артисток обумовлено їх лицемірством.

"Перелякана на смерть Лариса Доліна, готова щоразу лизоблюдничать, лакействовать, кланятися, раболіпствувати, служити вищому начальству, тепер отримує від передплатників за все. Лають її гардероб: будь вона одягнена як бабка, їй дістанеться за це, одягнеться, як ніби заміж збирається, їй і за це прилетить", - заявив блогер.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти