StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Панін оскандалився порівнянням України і РФ та заявив про "один народ"

12 листопада 2023, 12:28
Олексій Панін натякнув, що не бачить різниці між жителями країни-окупанта, які йому неприємні, та українцями.
Олексій Панін
Олексій Панін порівняв українців з росіянами / колаж: Главред, фото: facebook.com/alexey.panin.79

Російський актор Олексій Панін у країні-окупанті оголошений у розшук за засудження війни в Україні, яке там розцінили, як виправдання тероризму. Останні два роки він відкрито говорив про підтримку нашій країні.

Однак після переїзду до США Панін змінив риторику. Він не заперечує, що країна на болотах в його очах давно не виглядає придатною для життя. Однак в цю категорію він вніс і Україну.

В інтерв'ю для YouTube- каналу "Імміграція в США" актор повторив пропагандистський наратив про "один народ", і зазначив, що не хотів би жити ні в рф, ні в Україні, так як в обох країнах "однакові [фекалії - неценз.]".

відео дня

"Я в Росії жити не хочу ні з Путіним, ні без Путіна. Тому що я не вірю в те, що російський мозок, російської людини, якось так при моєму житті зміниться, що раптом я прокинуся в країні, в якій мені приємно знаходиться. Я впевнений, що і в Америці є люди, які будуть мені неприємні. Але процентне співвідношення Різне. У Россії мені найменше приємно. Та й в Україні я жити б не став... У чомусь ми один народ, в чомусь не один", - заявив Панін.

Він також підкреслив, що різницю між нашою країною і окупантами не помічає, принаймні в тому, що стосується людей: "Я об'їздив всю Україну вздовж і впоперек. Там такі ж, як і у нас. Вибачте, але в місті Конотопі ти побачиш такі ж [фекалії - неценз.], які ти побачиш в будь-якому російському місті".

Раніше Олексія Паніна оголосили в розшук в РФ, і реакція актора на таку новину явно не збіглася з припущеннями країни-агресора. В першу чергу він порадів за Путіна.

Також Олексій Панін засвітився в міцних обіймах Вєрки Сердючки під час концерту артистки в Іспанії. Актор вийшов на сцену у футболці з антипутінським гаслом.

Інші новини про Олексія Паніна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти