StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Невістка Віктора Ющенка показала крупним планом обличчя зі зморшками

16 березня 2023, 16:34
Олена Ющенко не використовує фільтри і фотошоп, щоб похвалитися своєю натуральною красою та надихнути читачів.
Віктор Ющенко, Олена Ющенко
Олена Ющенко показала зморшки на обличчі крупним планом / instagram.com/olena_yushchenko

Невістка третього президента України і політичного діяча Віктора Ющенка Олена Ющенко, незважаючи на своє модельне минуле, на різні б'юті-процедури та косметику дивиться скептично.

З приходом повномасштабної війни в Україні, на її обличчі, як і на обличчях всіх українок, зморшок значно додалося. Однак Ющенко переконана, що ховати їх не потрібно. Та й соромитися не варто.

Своїм прикладом вона вирішила надихнути підписниць, і показати: явити своє обличчя всьому світу без косметики, фільтрів і фотошопу - не страшно. На своїй сторінці в Instagram Олена показала відразу кілька фото в "натуральному" вигляді - із зморшками, нерівною шкірою і неідеальними формами.

відео дня

"Кожна дівчина мріє бути вічно молодою і красивою, але що таке та сама краса? Вона яка? Це який колір очей, які губи, волосся або ніс? Хто дасть на це відповідь? Мені здається, краса десь всередині людини. А особливо людина красива, коли любить цей світ, радіє природі, людям, і щаслива незалежно від обставин. Ми зараз всі розуміємо, як важливо продовжувати життя навіть у найтемніші часи... Під час війни або хвороби...", - підписала знімки невістка Ющенка.

Олена Ющенко
Олена Ющенко показала зморшки на обличчі крупним планом / instagram.com/olena_yushchenko

Раніше українська акторка і зірка першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина показала плоский животик і пограла сталевими кубиками преса в пікантному топі.

Також українська співачка MamaRika похвалилася разюче підтягнутою фігурою всього через тиждень після пологів, та поділилася своїм секретом стрункості для молодих мам.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти