StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Моральне жлобство і брехня": Mamarika посварилася з чоловіком перед пологами

29 червня 2021, 14:07
Вагітна українська співачка розповіла про сварки з коханим.
Mamarika
Mamarika / instagram.com/mamarika_official/

Співачка Юлія Кочеткова - Mamarika - перед початком карантину через коронавірус вийшла заміж. Через майже півтора року вони з чоловіком Сергієм Середою чекають свого первістка. Але, як зізналася дівчина, в їхній родині все одно бувають сварки - всупереч "ідеальній картинці".

Mamarika у своєму Instagram розповіла, що вночі влаштувала "розбір польотів" чоловікові-гумористу з грандіозним скандалом. За словами дівчини - сварки в сім'ї - це нормально. Головне, не доводити до абсурду. Хоча навіть у них буває спілкування з киданням меблів.

"Сьогодні вночі був розбор польотів ,і ми наговорили один одному багато гадостей (ну, я в більшості). Скажу чесно - таке в нас буває рідко, але мітко. Бувало навіть меблі літали. Чи свідчить це про те, що з нашою сім’єю щось не так? Звичайно ні.Це нормально періодично піднімати теми на підвищених тонах, інакше виходить, що вам вже давно байдуже - а це найгірше.

відео дня
Mamarika і Сергій Середа
Mamarika і Сергій Середа / instagram.com/mamarika_official/

Звичайно, осадочок лишається, тому варто не доводити до скандалів, але і намагатися бути ідеальними у всьому - це моральне жлобство, і брехня самим собі. Я так вважаю.Якщо ти живий, якщо хочеш жити в гармонії із коханим/коханою, якщо любиш і його і себе - працюй над відносинами. Так, це важка щоденна праця, а не просто ідеальна картинка з інстаграм, як комусь може здатися. Діалог - от що врятує і збереже сім’ю. Це і є ключ до рішень всіх проблем", - впевнена вона.

Шанувальники по різному відреагували на зізнання співачки, але більшість згодні з тим, що у відносинах обов'язково все обговорювати.

"Все правильно! Ідеального не буває! Розмовляти треба! А якщо вирішиш йти від Сергія - то тільки до мене!", "Говорити, однозначно. Але, підвищувати голос ніколи, тим більше говорити гидоту. Це слабкість того, хто не справляється з емоціями. Що б не говорили ви собі на виправдання", "Говорити, завжди говорити", "Все вірно, але мені здається що ваша сім я не вміє сваритися у вас такі ржачні сторіс", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Mamakira повідомила про вагітність у травні 2021 року.

Після того, як вони останні місяці активно переїжджали і шукали нове житло, стало відомо, що вони також працювали над поповненням своєї родини.

Нагадаємо, що Юлія Кочеткова повідомила про те, що вийшла заміж 17 березня 2020 року - перед введенням карантину в Україні та світі, і оголошенням пандемії коронавірусу.

Вони одружилися з Сергієм Середою в Таїланді після років відносин.

Подивитися серіал ТЕТ Одного разу в Одесі, де MamaRika пробувала себе в ролі акторки та зіграла Юлю, можна на сайті 1plus1 video.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти