StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Молодиця Остапчука натякнула, що Володимир у неї перший

28 лютого 2023, 14:59оновлено 28 лютого 2023, 16:49
Дівчина поділилася подробицями інтимного життя з Володимиром.
Володимир Остапчук
Володимир Остапчук / instagram.com/vova_ostapchuk

Молода подруга-журналістка велелюбного телеведучого Володимира Остапчука Катерина, який розлучився вже зі своєю другою дружиною, нотаріусом Христиною, видала нову порцію фактів про себе і телеведучого.

Виявилося, що Володимиру Остапчуку дісталася не цілована панянка. Так, в сесії питань-відповідей на своїй сторінці в Instagram, вона зізналася, що перший поцілунок трапився з нею в її 22 роки.

відео дня
Молодиця Остапчука натякнула, що Володимир у неї перший

"Тут багато хто здивувався, але у мене дійсно перший поцілунок був з тим, з ким я зараз", - поділилася подробицями інтимного життя Катерина.

Молодиця Остапчука натякнула, що Володимир у неї перший

Крім того, вона також розповіла, що у відносинах вона "дуже спокійна", і навіть сам телеведучий каже, що 22-річну Катю пора б "канонізувати". Адже вона ніколи не кричить, дуже спокійна, швидко відходить і не влаштовує істерики.

Нагадаємо, Остапчук, який розлучився вже зі своєю другою дружиною, нотаріусом Христиною, схоже, знову сунувся в ЗАГС. Принаймні, про це він і його молоденька дівчина Катя натякнули на своїх сторінках в Instagram.

І Володимир, і 22-річна подружка-журналістка Катерина, опублікували однакове фото із зображенням паспортного сервісу "Готово". Вони обидва також написали однакову дату: 22.02.23, супроводивши її фото сердечок і словом "нарешті".

Натяк, м'яко кажучи, не прозорий і парочку тут же запідозрили в тому, що швидкий на амурні рішення Остапчук, знову не холостяк.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти