StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Меладзе погуляв на весіллі дочки в Грузії

14 жовтня 2023, 22:25
12526
Валерій Меладзе не в перший раз буде гуляти на весіллі своєї дочки Інги.
1697311362-9853.jpg
Валерій Меладзе вдруге видає старшу дочку заміж, Колаж Главред, фото Стархіт

Співак Валерій Меладзе, який потрапив у немилість у країні-окупанті через підтримку України у війні з РФ, побував на весіллі своєї старшої доньки від першого шлюбу Інги.

За інформацією пропагандистських ЗМІ, весільна церемонія відбулася в Грузії.

Відомо, що це другий шлюб дочки Меладзе. Її першим чоловіком був Марокканський журналіст Норі Вергізе. Вони разом відвідували англійську школу та Оксфордський університет. Незважаючи на довгі стосунки до весілля, в червні 2019-го пара вирішила розлучитися, але колишні змогли зберегти дружні стосунки.

відео дня
1697311734-9573.jpg
Дочка Валерія Меладзе вийшла заміж / Фото Стархіт

Наречена була одягнена в скромне біле плаття з яскравим поясом. Наречений вибрав класичний чорний костюм. Повідомляється, що гостей на весіллі розважав сам зірковий батько і всі танцювали під його хіт - "Самба білого метелика".

Нагадаємо, раніше російську співачку Альбіну Джанабаєву і дружину співака Валерія Меладзе, який потрапив у скандал, відповівши на фразу "Слава Україні", запідозрили у вагітності.

Нагадаємо, на початку 2023 року Валерій Меладзе потрапив у халепу через корпоративу в Дубаї, на якому він на камеру сказав: "Героям слава!" Джанабаєва різко поставила на місце хейтерів Меладзе після Дубайського скандалу.

Також вона стала фігуранткою чергового інтерв'ю Ірини, колишньої дружини Валерія. Тая накинулася на екс-Віагру через його зради, і звинуватила співачку в користі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти