StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Марк Цукерберг посварився з дружиною через траву

4 серпня 2023, 03:15
5832
Схоже, Цукерберг отримає від Прісцилли Чан по перше число.
Марк Цукерберг, Присцилла Чан
Марк Цукерберг показав, чим розлютив Прісциллу Чан / колаж: Главред, фото: instagram.com/zuck

Американський медіамагнат, інтернет-підприємець і засновник Facebook Марк Цукерберг залишається простою людиною, незважаючи на всі свої регалії. Наприклад, в його родині так само бувають курйози і непорозуміння, а його дружина, філантроп і педіатр Прісцилла Чан, може дати впливовому чоловікові перцю.

Однією з таких ситуацій Цукерберг поділився на своїй сторінці в Instagram. Він опублікував скріншот особистого листування з Чан, по якому стало цілком очевидно, що при особистій зустрічі Марк отримає від дружини як мінімум пару лютих поглядів спідлоба.

Підприємець є шанувальником бойових мистецтв, особливо дзюдо і джиу-джитсу. На задньому дворі його з Чан будинку він поставив ринг-октагон, про що радісно поспішив повідомити дружину.

відео дня

Прісцилла ентузіазму чоловіка не оцінила - вона відчитала Цукерберга за те, що той зіпсував газон, за яким вона доглядала протягом двох останніх років. Тепер парі належить вирішити: залишити октагон або рятувати траву.

Марк Цукерберг посварився з дружиною через траву
Марк Цукерберг показав, чим розлютив Прісциллу Чан / instagram.com/zuck

Раніше Девід Бекхем показав, як донька робить йому макіяж. 12-річна Харпер Севен - єдина дівчинка (окрім Вікторії) в сім'ї футболіста, і тато дозволяє їй багато чого.

Також стало відомо, що Тарантіно зніме хворого Вілліса в своєму останньому фільмі. Режисер має намір дати Міцному горішку можливість гідно піти з кіно.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти