Макс Барських презентував унікальний альбом 1990

12 жовтня 2020, 17:21
Максим Барських вразив світ новим експериментальним альбомом, який випустив у "ретро-стилі".
Макс Барських - 1990
Макс Барських - 1990 / прес-служба

Кожен альбом Макса Барських - це капсула часів і вражень, друк досвіду і особистісного становлення, в якому велике місто і запаморочливий успіх не зломив дух свободи і не розмив орієнтири головних цілей музиканта.

З моменту виходу першої платівки "1: Max Barskih" і до сьогоднішнього релізу шостого повноформатного LP пройшло 11 років. Макс Барських завершує трилогію ретро вейва фінальним акордом, що складається з 12 історій, в яких слухач знайде чесні сповіді для будь-якого настрою і будь-якої життєвої ситуації.

"1990" - це 12 пісень про кохання, що відкривають світу нового і більш зрілого, хоч і не завжди Райдужного, персонажа. читайте такожTayanna презентувала ексклюзивний проект жінка силаЛірика Барських як і раніше гранично відверта. У своїх текстах Макс щиро шукає супутника по життю і ділиться зі слухачем своїми невдачами. Він визнає помилки минулого і готовий повторити їх знову.

"У цьому альбомі більш зрілі тексти і сміливі жанрово-стилістичні рішення. Мій персонаж то падає, то піднімається з самого дна на вершину. Він зізнається в любові юності і безрозсудності, але в той же час готовий нести відповідальність за свої рішення. А головне, він готовий перебувати в центрі вибуху, який дарує любов!"- коментує прем'єру Макс.

Реліз нового альбому Барських відбувся на міжнародному лейблі Sony Music Entertainment, а ексклюзивна радіо прем'єра проходить одночасно в 5 країнах: Україні, Росії, Білорусі, Латвії, Молдові.

Макс Барських прем'єра альбому 1990:

"1990" став наймасштабнішим лонгплеєм артиста, який об'єднав навколо себе команду професіоналів: автор і продюсер альбому - Макс Барських; співавтори – Анна Бастон, Анна Фещенко; саундпродюсери – Павло Бєлоусов, Aniel Arin, ігор Кириленко, Максим Овсяніков, компанія "Do it Big"; гітарист – Олександр Грубляк; запис вокалу – Андрій Тимощик, Дмитро Шнайдер; зведення - Aniel Arin, Дмитро Шнайдер.

Весь відео з альбому 1990 на ютуб доступні за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти