StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Макс Барських презентував нову пісню "Україна"

24 серпня 2022, 23:20
Український співак Макс Барських випустив нову пісню до Дня Незалежності України.
Макс Барських
Макс Барських / instagram.com/max_barskih

Український співак Макс Барських випустив нову пісню, яку приурочив до найсумнішого Дня Незалежності України. Дню, коли Росія бомбить українські міста і вбиває українських жінок і дітей.

Нова пісня співака стала четвертим україномовним треком з початку повномасштабного вторгнення і присвячена 31-й річниці незалежності країни.

Макс Барських презентував нову пісню 'Україна'
Макс Барських. Фото прес-служби

"Всі ці півроку війни я ставлюся до музики, як до чогось, що відбувається не зі мною, до чогось з минулого життя. Поки я не знайшов себе нового. Не до кінця розумію, що буде завтра, напевно, як всі ми. Але знаю напевно, що багатьом музика допомагає, зцілює рани. Крізь пісню ми передаємо наші мрії і проектуємо найсвітліші бажання. "Україна" -Це пісня-мрія. Я вірю в таку перемогу, коли вся країна стає єдиною незламною сім'єю. Україна-це сім'я, в якій люблять і розуміють", - прокоментував прем'єру Барських.

Презентація треку Барських відбулася на офіційному YouTube-каналі співака.

Нагадаємо, 5 липня, на тимчасово закритій для пасажирів київської станції метро Майдан Незалежності відбувся великий благодійний концерт Олі Полякової та Макса Барських - для бійців ЗСУ, волонтерів та їх сімей.

Полякова виконала свої легендарні хіти - "Королева ночі"," щасливі люди","шльопанці". Крім того, від співачки українською глядачі почули легендарну "Чарівну скрипку" Ніни Матвієнко, "Колискову" на мотив не менш легендарної "Мелодії" Мирослава Скорика. Також артистка порадувала глядачів прем'єрою нового треку - "Оля".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти