StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лобода розповіла про свого чоловіка і проблеми зі здоров'ям

6 вересня 2022, 12:03оновлено 6 вересня 2022, 13:05
Світлана Лобода розкрила деякі подробиці особистого життя.
Світлана Лобода
Світлана Лобода / Скріншот

Українська співачка Світлана Лобода, яка в жорстокій і кровопролитній війні з Росією, вибрала Україна, сказала пару слів про своє особисте життя.

У своєму інтерв'ю російській журналістці Катерині Гордєєвій на YouTube, співачка поділилася, що за тиждень до війни вона була в Києві і захворіла. Вона поділилася, що ковід сильно вплинув на її нервову систему, а також на сон, з яким у неї і так були проблеми останнім часом. У неї почалися сильні панічні атаки, вона постійно міряла сатурацію, адже їй здавалося, що вона вмирає.

Лобода каже, що числа 19 лютого їй вдалося прийти в себе і вона полетіла в Москву до дітей.

"Я тільки більш-менш до 19 числа приходжу в себе і тут я розумію, що мені знову потрібно летіти до Києва, тому що мені потрібно дорепетувати. І мій чоловік каже, що цього зараз робити не потрібно. Мабуть у нього були якісь побоювання, він щось розумів. Хоча він завжди захищає мене від стресів і політичних історій. І я зізнатися чесно, завжди була дуже далека від історії політики, була сконцентрована на собі, своїй кар'єрі, що було моїм великим упущенням", - говорить Лобода.

Нагадаємо, раніше Світлана Лобода, яка з початку війни стала на бік України і виїхала з Росії, де жила і працювала останнім часом, дала велике інтерв'ю російській журналістці Катерині Гордєєвій на YouTube.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти