StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Королева б ніколи: Чарльз зробив зле обличчя через чорнильницю

12 вересня 2022, 14:46
6041
Чарльз освоює королівські манери і охоче демонструє їх своїм підданим.
Чарльз III, Карл III
Чарльз III, Карл III / скріншот з відео

Не встиг Чарльз стати королем, як вже з його участю трапився конфуз. Зокрема, під час церемонії проголошення нового короля в Сент-Джеймському палаці, Чарльз скорчив смішну гримасу.

Підписуючи прокламації, Чарльзу завадила чорнильниця, яка стояла на столі. Мабуть, таким виразом обличчя він спробував показати, щоб хто-небудь прибрав у нього з-під руки. У мережі тут же стали жартувати, що така особа - це "приберіть цю чортову чорнильницю" на "королівському" мовою.

Нагадаємо, раніше інсайдери з Букінгемського палацу повідомляють про послання королеви своєму синові принцу Чарльзу, яке вона зробила незадовго до своєї смерті.

Повідомляється, що Королева Єлизавета II зібрала сім'ю і дала Чарльзу чіткі інструкції, коли він повинен передати трон Вільяму.

На думку королеви, новоспеченому королю вистачить 7 років на престолі. Саме в свої 80 років він повинен буде приборкати свої амбіції і передати трон молодому і активному Вільяму. Тим часом, Карл вже заявив, що готовий служити британській короні і народу до кінця своїх днів, за прикладом матері Єлизавети.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти