StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відомий український гурт мобілізували після концерту в повному складі

25 серпня 2024, 19:33
4161
Уже через кілька днів після отримання повісток гурт Будьмо з'явилася у військовій формі.
группа Будьмо
Гурт Будьмо отримав повістки після концерту в Калуші / колаж: Главред, фото: Facebook гурту Будьмо

У місті Калуш Івано-Франківської області 21 серпня відбувся концерт українського гурту Будьмо. Після виступу весь музичний колектив отримав повістки на проходження військово-лікарської комісії. Про це повідомляє видання Галицький кореспондент.

Після отримання повістки гурт у повному складі пройшов ВВК, і скасував найближчі концерти. Пізніше стало відомо, що за результатами комісії артисти були мобілізовані.

Наразі гурт Будьмо вже одягнув військову форму і пройшов розподіл: тепер вони - солдати 102-ої окремої бригади територіальної оборони. Як зазначив лідер колективу Ростислав Коваль у своєму блозі у Facebook, це було спільним і усвідомленим рішенням музикантів.

відео дня

"У цей нелегкий час для нашої держави, ми свідомо прийняли рішення вступити до лав Збройний сил України! Від сьогодні ми солдати 102 ОБрТрО! За плечима 279 благодійних концертів у підтримку ЗСУ!Ми обіцямо, що і надалі будемо тішити Вас новими піснями і віримо, що зможите нас побачити на сцені, але вже у новому амплуа! Дякуємо за вашу підтримку! Віримо у нашу перемогу. Слава Україні! Героям Слава", - написав Коваль від імені мобілізованого гурту Будьмо.

группа Будьмо
Гурт Будьмо вступив до лав ЗСУ / facebook.com/rostuslav.koval

Мобілізація в Україні

Мобілізація в Україні - комплекс заходів, які проводяться з 2014 року у зв'язку з військовим вторгненням Російської Федерації.

У період із 2014 до 2015 року Київ провів шість хвиль часткової мобілізації, під час якої до армії призивали переважно громадян із досвідом військових дій або строкової служби в армії віком від 20 до 60 років.

24 лютого 2022 року Росія здійснила повномасштабне військове вторгнення в Україну. Київ оголосив загальну мобілізацію. До лав Сил оборони і безпеки призиваються військовозобов'язані громадяни (переважно - чоловіки) віком від 27 до 60 років.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше популярна українська блогерка-мільйонниця і ведуча Аліна Шаманська розповіла про інтимну пропозицію від росіянина в обмін на матеріальні блага.

Також легендарна українська акторка Ольга Сумська зізналася, що її молодша донька Анна Борисюк, яка пішла стопами батьків, робить їй професійні зауваження.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти