Холостячка 1 сезон 1 випуск 23-10-2020: повне відео

23 жовтня 2020, 19:00оновлено 13 листопада 2020, 18:01
Прем'єрний 1 сезон Холостячка 2020 вийшов на екрани. Що було в першому випуску 23-10-2020 і хто хоче підкорити серце Холостячки - читайте на Главреді.
Холостячка 1 сезон 1 випуск 23-10-2020: дивитися онлайн
Холостячка 1 сезон 1 випуск 23-10-2020: дивитися онлайн / СТБ

Прем'єра шоу Холостячка 2020 на СТБ відбулася о 19:00 23 жовтня. Холостячка Ксенія Мішина буде знайомитися зі своїми майбутніми кавалерами, яким належить на час шоу жити разом і всім боротися за серце Мішиної. У перший же випуск Ксенія повинна познайомитися з усіма, оцінити їх, і вже відразу ж вигнати перших учасників.

На шоу Холостячка 2020 прийшла знаменита українська акторка переможниця Танців в зірками, зірка серіалу Кріпосна і маси інших серіалів і театральних вистав, Ксенія Мішина. Ведучим шоу буде традиційно Григорій Решетник.

Що було в першому випуску Холостячки 2020 - дивись і читай на Главреді.

Традиційно - перший випуск - знайомство з кандидатами на серце. Однак, Ксенію Мішину почнуть дивувати ще відпочатку - своїми манерами знайомитися.читайте такожНазвали дату виходу і правила шоу Холостячка 2020 з Ксенією Мішиною

Крім того, за її серце прийшли боротися і знайомі з нею чоловіки і зовсім незнайомі.

Серед учасників - юрист на мільярд Євген, Сергій Кирієнко, Олександр Еллерт і Олександр Рибак зі студії Квартал 95, а також інші мільйонери-бізнесмени і шоумени.

У першому випуску Холостячки головна героїня більше розповість про себе глядачкам. Ми дізнаємося, які чоловіки подобаються Ксюші, а що в протилежному полі вона точно не сприймає!

Хтось при зустрічі запросить Холостячку покататися на своєму авто і спробує насамперед вразити достатком, а два друга несподівано стали конкурентами через Мішину.

Як чоловіки приймуть нові правила шоу - ніяких сторонніх фінансів і допомоги - всі сюрпризи тільки своїми силами, і на рівних правах?

Ксенія не тільки провела зустріч і знайомство зі своїми чоловіками, але і поспілкувалася з деякими відразу ж наодинці.

Ктое-хто вирішив самостійно забрати собі бутоньєрку першого враження, але Ксенія була здивована нахабством, і прийняла своє рішення.

Крім того, відразу ж в першому випуску вона позбулася 5 чоловіків залишивши в шоу 11.

Холостячка 2020 1 випуск - дивитися 23-10-2020:

Всі випуски шоу Холостячка 2020 виходять на СТБ по п'ятницях о 19-00, і дивитися онлайн Холостячку можна буде на сайті телепортал із запізненням після прем'єри.

Також, по п'ятницях о 22-00 на Instagram Холостячки буде прямий ефір з Григорієм Решетником, який буде розкривати якісь секрети про шоу з Ксенією Мішиною.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти