Голос країни: найгучніші скандали на музичному шоу України

25 квітня 2021, 20:55
В Україні 25 квітня піде фінал шоу Голос 2021, і вже півфінал відзначився скандальними витівками. Згадуємо найгучніші скандали на Голосі за 11 сезонів.
Голос країни
Голос країни 2021 / 1+1

На шоу Голос нещодавно помінялися правила - у півфіналі тренери голосують за своїх підопічних, розділяючи 100% між двома півфіналістами. Ще 100% розділяються завдяки голосуванню глядачів.

У 11 сезоні шоу Голос, в команді Тіни Кароль за місце у фіналі боролися Юлія Тимочко і Катерина Гладій. Ситуація з голосуванням викликала бурхливе незадоволення серед людей, які дивляться шоу, бо думка тренера дуже сильно розійшлася з думкою українців.

Тіна Кароль після виконання пісень, віддала безпрецедентні 100% Юлії Тимочко, що точно гарантувало їй перемогу. З іншого боку, глядачі дали Юлії тільки 41%, в той час як Катерина Гладій на думку українців заслужила пройти у фінал з 59% голосів.

Голос країни 2021
Голос країни 2021 / 1+1

"Мерзенні відчуття від такого рішення тренера", "Я вважаю, якщо тренер вибрав учасника з ким піде далі, то 100% дати йому-це обґрунтовано!", "Це не народне шоу. а шоу Тіни Кароль", "Для чого тоді потрібне наше голосування?", "Несправедливо зовсім", " Ось це Тіна злила Катю... Жесть яка... Шкода", - пишуть глядачі в коментарях на сторінці конкурсу, де опублікували результати голосування.

Однак, це не найгучніший скандал, з тих, що були за 11 сезонів.

Тіна Кароль VS Світлана Лобода

У недалекому 2017 році між Тіною Кароль і Світланою Лободою спалахнула суперечка через оцінку пісні учасниці.

Все сталося, коли учасниця шоу Анастасія Малашкевич виконала пісню "40 градусів". Тіна сказала, що напевне, перед виконанням треба було послухати оригінал.

На це продюсер Лободи Нателла Крапівіна відповіла критикою на адресу Кароль: "Скажу коротко: дуже шкода, що людина, яка сидить в голосі так багато років, що вже буквально приросла до свого крісла і викликає більше асоціацій з його кольором, ніж з піснями, які співає, так і не зрозуміла, що наша країна щедра на голоси, а український шоу-бізнес бідний на особистості".

Вона назвала коментар Кароль приниженням на адресу Світлани Лободи, і недвозначно натякнула на "зв'язки" Тіни Кароль.

"Готова дати пару майстер-класів з такту в обмін на пару уроків вокалу. І ще готова підписати петицію до Президента про присвоєння звання "Заслужений тренер України", - додала вона.

У свою чергу Кароль у програмі Світське життя з Катериною Осадчою пояснила свої слова.

"Нічого некоректного не мала на увазі. Це шоу. Ми завжди так говоримо: "Це краще оригіналу". Це так завжди буває. Нічого кривого не маю на думці. Особисто мені ніяких дзвінків, ні SMS не приходило. Якби були якісь питання, думаю, ми б в діалозі змогли знайти істину. Навіть скажу "вибачте", якщо когось зачепило. Мені дуже подобається Оля Полякова, яка від початку своїх шпильок до кінця свого кокошника просякнута самоіронією і легкістю. Взагалі треба йти легко по життю і не згущувати фарби", - сказала співачка.

Святослав Вакарчук VS Потап

Фронтмен Океану Ельзи і Потап "поцапалися" під час тренувального табору в 2016 році, і їх сварка потрапила на екрани.

У випуску 17 квітня останній вокальний баттл нігерійця Аняні Удогво і азербайджанця Чингіза Мустафаєва, тренером яких був Святослав Вакарчук викликав незадоволення колеги.

Підопічні Вакарчука заспівали пісню на слова Тараса Шевченка "Реве та стогне Дніпр широкий" у незвичайному стилі.

Потап зазначив, що як гуморист, він добре відчуває гумор, але в даному випадку нічого не зрозумів

"Мені було місцями смішно", - зізнався він.

Відповідь Вакарчука Потапу була досить різкою і розгорнутою. Вакарчук не знайшов там нічого смішного і образився за учасників шоу і заговорив про перетворення музики на "шароварщину".

"Ці двоє - більше українці для мене, ніж ті, хто розповідає, як любить країну, і кожен день її обкрадає або кожен день виходить на сцену лише для того, щоб заробити черговий гонорар", - заявив Вакарчук, парируючи Потапу.

Пізніше Святослав Вакарчук суворо запитав у присутніх: "Підніміть руку, хто вважає, що щось було смішно сьогодні". Потап єдиний підняв руку.

Після цього колишній креативний продюсер "Голосу" Олег Боднарчук і бізнес-партнер Потапа Максим Радуцький накинулися на Вакарчука за те, що квитки на його концерт на той момент кошутвали по 4000 гривень, що було дуже дорого.

Син Повалій VS Тіна Кароль

Син Таїсії Повалій Денис був у Голосі-2018 у складі тріо Nude Voices. Там він поскандалив зі своїм тренером Тіною Кароль, і сам пішов з проекту.

"Мені тут явно місця немає. Та ну, хлопці, це смішно. Ну я маю право психанути? Я не люблю, коли мені вказують, що робити, як співати. Нехай хлопці самі слухають велику господиню", - сказав Повалій, залишаючи шоу.

Він сказав, що звик бути головним, не хоче, щоб йому вказували, і назвав Тіну Кароль "великою господинею". Сама Кароль не захотіла коментувати цей інцидент.

"Інтереси групи вище, ніж інтереси однієї людини, тому ми йдемо далі" - сказали члени дуету Nude Voises.

Денис Повалій потім пояснив свою поведінку.

"Це було інтуїтивне рішення. Важко описати, що творилося у мене всередині. Тоді я вчинив так, як відчував. А ще в шоу потрібно було весь час чинити опір, а я люблю плисти за течією і не люблю протистояти. Знаєте, я як болванчик, я відчуваю і слухаю думки оточуючих. І тоді був момент, коли я до них прислухався", - розповів Денис.

Нагадаємо, що фінал шоу Голос країни Перезавантаження пройде 25 квітня о 21:00 в прямому ефірі на 1+1.

Спочатку шоу всі чотири учасники співатимуть пісню "Україна" Т. Петрененко, потім піде вокальна сутичка в три етапи, яка закінчиться голосуванням, і розгромною поразкою трьох суперників, а також тріумфом когось одного.

Відео з фіналу шоу Голос країни 2021 можна буде дивитися на сайті 1+1 video після закінчення шоу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти