StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Євробачення-2024 - де і коли дивитися трансляцію онлайн

8 квітня 2024, 23:07
Шанувальники вже в очікуванні - початок травня завдяки Євробаченню буде дуже музичним.
Євробачення-2024
Євробачення дивитися онлайн - Євробачення-2024 прямий ефір дивитися / колаж: Главред, фото: instagram.com/eurovision

До початку однієї з головних музичних подій року, конкурсу Євробачення-2024, залишилося менше місяця. Цього року змагання приймає Мальме, Швеція, куди 2023 року привезла перемогу і заповітний кришталевий мікрофон співачка Loreen.

Перший півфінал Євробачення відбудеться вже 7 травня, другий - 9, а грандфінал - 11 травня. Єврофани з усього світу вже в передчутті свята музики, яке для них влаштують найяскравіші артисти цього року.

В Україні, яку на конкурсі представить дует alyona alyona & Jerry Heil, подивитися Євробачення можна буде одразу на кількох платформах. Трансляцію, яка розпочнеться о 22:00 за Київським часом проведе телеканал Суспільне Культура. Також прямий ефір можна буде подивитися онлайн.

відео дня

Дивитися Євробачення-2024 онлайн можна:

Євробачення-2024

Євробачення-2024 - 68-ий пісенний конкурс, який пройде 7, 9 та 11 травня в Мальме, Швеція, за участю конкурсантів з 37 країн. Змагання до Швеції "привезла" співачка Loreen ("Tattoo"), яка здобула перемогу на Євробаченні в 2023 році. Україна - постійний учасник Євробачення з 2003 року. За всю історію участі конкурсанти від України тричі посідали перше місце - у 2004 (Руслана - "Дикі танці"), 2016 (Джамала - "1944") та 2022 (гурт Kalush Orchestra - "Стефанія") роках.

Україна на Євробаченні-2024 - подробиці:

Нагадаємо, дует alyona alyona & Jerry Heil переміг на Національному відборі-2024 і поїде на Євробачення від України. Главред розповідав, про що пісня "Teresa & Maria", яка викликала стільки суперечок у Мережі.

Також сопілкар з Kalush Orchestra, гурту-переможця Євробачення-2022, висловився щодо перемоги alyona alyona і Jerry Heil на конкурсі. Тимофій Музичук оцінив шанси дуету.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти