StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Джастіну Біберу паралізувало половину обличчя: що сталося

11 червня 2022, 11:40
Співакові загрожує глухота і параліч.
Джастін Бібер
Джастін Бібер повідомив про серйозну недугу/ instagram.com/justinbieber

Поп-співак Джастін Бібер змушений був припинити свою концертну діяльність через серйозну недугу.

28-річний співак розповів про серйозну недугу, який атакував популярного виконавця. Зокрема, співак поділився своїм діагнозом зі своїми фанатами.

"Ви, ймовірно, можете бачити по моєму обличчю, що зі мною щось не так. У мене синдром Рамзі Ханта. Вірус вражає нерв в моєму вусі і мої лицьові нерви, а також викликає параліч обличчя. Я збираюся вилікуватися, роблю спеціальні вправи, щоб повернути своє обличчя в нормальний стан", — розговорився він в особистому блозі, зазначивши, що не знає, скільки часу займе відновлення.

читайте такожДжастін Бібер з'явиться у спецвипуску серіалу Друзі

Даний недуга небезпечний тим, що може привести до повного паралічу особи, а також глухоти. Зараз шанувальники артиста по всьому світу бажають йому здоров'я і якнайшвидшого повернення до концертної діяльності, яку він змушений поставити на паузу.

Крім усього іншого, у артиста була діагностована хвороба Лайма. Про це Бібер розповідав ще кілька років тому.

"Багато говорили, мовляв Джастін хреново виглядає, мабуть, сидить на сильних препаратах, але вони не могли знати, що у мене недавно діагностували хворобу Лайма. Причому не тільки її, але і серйозний випадок хронічного мононуклеозу, який позначився на моїй шкірі, роботі мозку, енергії і здоров'я в цілому", — ділився він.

Нагадаємо, раніше Селена Гомес відзначила 29-річчя, і серед її поздоровителів був знаменитий журнал Vogue. У виданні привітали артистку не тільки теплим словами, а й шикарним кадром з фотосесії, яку вона готувала для видання навесні 2021, поки ще був локдаун.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти