StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дочка Стоцької все більше стає схожою на Кіркорова

1 лютого 2024, 20:35
Дівчинка схожа на доньку Кіркорова, як рідна сестра.
Алла-Вікторія дуже схожа на Віру
Алла-Вікторія дуже схожа на Віру / Колаж Главред, фото Instagram/100tskaya, fkirkorov

Колишня коханка путініста Філіпа Кіркорова, який публічно зізнався в тому, що збирається донатити на російську армію окупантів Анастасія Стоцька, показала свіже фото своєї доньки, яка як дві краплі води схожа на доньку Кіркорова.

Так, Стоцька опублікувала фото своєї доньки Віри, яка вчиться грати на гітарі. Росіяни одразу ж помітили, наскільки дівчинка схожа і на самого Кіркорова, і на його доньку.

Фанати російської співачки вже давно жартують над нею і привід у них дійсно є. Діти й справді дуже схожі між собою.

відео дня

Водночас сама Стоцька заявляє, що подібні заяви - маячня.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що колишня кохана одіозного співака Філіпа Кіркорова Анастасія Стоцька розлучилася зі своїм офіційним чоловіком. Ще два роки тому співачка привселюдно повідомила про те, що її другий шлюб із ресторатором Сергієм Абгаряном добіг кінця. Стоцька додала, що розставання після 10 років стосунків далося парі не просто.

Раніше також у мережі обговорили те, як сильно погладшала старша дочка путініста Філіпа Кіркорова, який і сам нещодавно вирішив оновити своє обличчя і тіло.

Як у Кіркорова народилися діти

Кілька років тому, під час свого концерту 2011 року, Кіркоров раптово оголосив, що став батьком і в нього народилася донька, яку він назвав на честь своєї першої дружини Алли Пугачової та матері Вікторії - Алла Вікторія. Тим часом, він не став уточнювати, хто ж мати дівчинки, а зробив лише одну заяву. За словами путініста і доньку, і сина йому народила сурогатна мати, яка "ідеально" йому підійшла.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти