Дмитро Танкович розповів про кар'єрне зростання на телебаченні

10 вересня 2020, 19:36оновлено 10 вересня 2020, 23:58
Телеведучий Дмитро Танкович не зміг не пожартувати про свою кар'єру на телебаченні.
Дмитро Танкович
Дмитро Танкович / Instagram

Після вильоту з другого ефіру Танці з зірками, Дмитро Танкович з'явився в новому ювілейному сезоні шоу Хто зверху на Новому каналі. Виявляється, він вже один з постійних гравців, і навчився блискавично вирішувати деякі завдання на шоу.

"Я тут вже восьмий раз, - розповідає гуморист. - Уявляєте? Значить, у мене скоро буде ювілейна гра (посміхається). Треба готуватися до святкування".

За словами Дмитра, кожна гра приносить йому неймовірне задоволення і азарт.

відео дня

"Шість годин зйомок проходять, як одна мить, - каже телеведучий. - А все тому, що тут дуже доброзичлива і класна атмосфера. Більш того, я в павільйоні із задоволенням зустрічаю людей, яких, на жаль, в повсякденному житті бачу дуже рідко".читайте такожДмитро Танкович висловився про танці з зірками після вильоту

Дмитро Танкович
Дмитро Танкович / прес-служба

Він сказав, що його улюблений конкурс - читання по губах, і він вже розвинув видатні навички в цій сфері.

"Обожнюю відгадувати слова по губах, - каже Дмитро. - До речі, сьогодні відгадав цілих три. Знаєте, а це для мене досягнення. Тепер можу з гордістю заявити, що нарешті на Хто зверху? у мене почався кар'єрний ріст."

Нагадаємо, що Дмитро Танкович танцював з вагітною Ілоною Гвоздьовою і покинув шоу Танці з зірками 2020 на 1+1 на другому випуску.

А шоу Хто зверху на Новому каналі йде по четвергах о 19-00. У нових випусках можна знову зустріти телеведучого Дмитра Танковича.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти