StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Безвихідь. Дикий біль. Це дуже жорстоко": у переможниці Голосу країни діагностували рак

5 вересня 2022, 14:57
2008
Співачка розповіла, як долала онкологію.
Оксана Муха
Оксана Муха рік боролася з онкологією / facebook.com/Oksana.Mukha.Music

Українська співачка, переможниця 9 сезону шоу Голос країни, Оксана Муха зізналася, що хворіла на онкологію весь попередній рік.

Вона знайшла в собі сили розповісти про свою боротьбу з раком лише тоді, коли точно переконалася - хвороба відступила. На своїй сторінці в Facebook Муха розповіла, як змушувала себе жити і творити навіть в критичні моменти.

Так співачка зазначила, що, незважаючи на те, що картала себе за роботу на знос і занадто маленьку кількість часу, витраченого на сина і на себе особисто до хвороби, вона не на секунду навіть не задумалася про те, щоб перестати співати.

відео дня

"Я дуже пошкодувала за час із сином, якого було недостатньо. Що мало набулась з рідними... Злилась, що дозволяла собі працювати в режимі понад сил. Стало боляче, що час, котрий був присвячений собі, виявився зовсім мізерним. Але мене не полишало відчуття: Ніхто і ніщо не зможуть зупинити мене співати. Бо через пісню я відкриваю людські душі. Таке моє призначення. Думки не припускала, що можу скасувати концерти, навіть в часі терапій, бо ви мене чекаєте. Тому ми з вами бачились в грудні 2021-го у Львові, у січні-2022 - у Вінниці, Києві та Івано-Франківську, і навіть у лютому-2022 у Празі, коли мені говорили, що це неможливо… але я знала, що в Бога все можливо", - розповідає артистка.

Муха зізнається - боротьба з раком була часом темряви і невідомості. Але також цей час подарував їй безліч людей, "через яких Господь говорив, як сильно любить її". Наприклад, вона зустріла своэ кохання - українського художника Миколу, який написав її портрет під час її боротьби з онкологією.

Оксана Муха
Оксана Муха рік боролася з онкологією / картина Niko Strus, facebook.com/Oksana.Mukha.Music

Раніше дружина страждаючого афазією Брюса Вілліса Емма Хемінг поділилася своїми емоціями з приводу хвороби чоловіка - те, що відбувається з Міцним горішком вона назвала "паралізуючим горем".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти