StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Бакланов розповів, чи буде продовження серіалу "Спіймати Кайдаша"

22 лютого 2024, 13:26оновлено 22 лютого, 14:01
114
Фанатам серіалу доведеться змиритися з думкою про те, що продовження не буде.
Легендарний український серіал поки залишиться в одному сезоні
Легендарний український серіал поки залишиться в одному сезоні / Колаж Главред, фото tykyiv.com

Український актор Георгій Бокланов, який зіграв роль Лавріна в популярному українському серіалі "Спіймати Кайдаша" поділився своїми думками щодо продовження серіалу.

За словами артиста, якого цитує tykyiv.com, продовження серіалу не потрібне.

"Думаю, найкраще буде залишити цю історію як вона є, без всяких сиквелів. Продовження могло бути відразу, як тільки глядачі побачили серіал, але не тепер. Зараз ця поличка вже досить заповнена своїми 12 серіями, і не треба намагатися набивати її далі", - вважає актор.

відео дня

Він також додає, що сьогодні в Україні зовсім інші герої.

Крім того, на думку Бакланова, ідеологічне посилення під час війни здається природною необхідністю. Воно повинно проявлятися у всіх культурних областях, зокрема в кіно.

"Звичайно, потрібні фільми, які допомагають розвантажуватися і скидати стрес. І піднімають дух і нагадують, в якому стані ми знаходимося. Так, у нас немає потужностей, щоб знімати масштабне художнє кіно. Але є талановиті документалісти, які здійснюють героїчну роботу, розповідаючи світові, що відбувається в Україні. Ми зараз боремося з вигадками росіян, які спотворюють правду про війну. Єдиний вихід тут - являти світу чисту правду, безперечний, зафіксований факт", - додає він.

Нагадаємо, раніше український актор театру, кіно і серіалів, зірка "кріпак", "Спіймати Кайдаша" та ін., Тарас Цимбалюк підняв важливе соціальне питання, який наростає в сучасному суспільстві. Артист зауважив, що негатив, який українці накопичують у зв'язку з життям у хронічному стресі через неадекватних сусідів, вони вихлюпують на публічних особистостей.

Раніше також українська актриса Дарина Федина, яка зіграла скромницю Мелашку в серіалі "зловити Кайдаша" показала кадри з нової фотосесії.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти