StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Астаф'єва показала живіт і розповіла про ідеальні стосунки

15 вересня 2023, 20:00оновлено 15 вересня 2023, 22:14
2450
Українська зірка поділилася свіжими фото.
Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва поділилася свіжим фото / Instagran da_astafieva, скрін

Відома українська поп-співачка, колишня солістка гьорлз-бенду "NikitA" і волонтер Даша Астаф'єва показала незвичайне фото на своїй сторінці в Instagram.

Зокрема, зірка виклала нове зображення на своїй сторінці в İnstagram. На фото Астаф'єва позує у в'язаному ажурному костюмі при цьому вона тримається за свій голий живіт.

Під постом Даша Астаф'єва вирішила поговорити про відносини. Зокрема, вона пише: "Ідеальні стосунки, це коли ти жодного разу не чула:" що він робить поруч з тобою. Згодні?"- уточнює зірка.

відео дня

У коментарях "традиційно" запідозрили у вагітності, адже вона поставила руки на живіт. Інші ж, засипали Дашу компліментами і в черговий раз похвалили красу селебріті.

Раньше Даша Астаф'єва повідомила, що навряд чи поп-співачці Світлані Лободі вдасться повернути собі прихильність українців - після її багаторічної успішної кар'єри в країні-агресорі РФ.

Раніше також Даша Астаф'єва розкритикувала свого колегу Олексія Потапенка (Потапа) за трек "Волонтер".

"Треба очиститися від цього, визнати, що ти робив погані вчинки. Якби Олексій розвантажив хоча б один автомобіль гуманітарки, він навряд чи б написав такі слова про волонтерів, про волонтерів. Просто уяви, скільки жінок на морозі розвантажували важкі автомобілі, бачили це все, і як їм взагалі такі пісні. І замість того, щоб сказати: так, це помилка, я видалю. І радіостанції, які це крутили", – сказала вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти