Alyona Alyona і Fatbelly записали спільний кліп Rayon

23 жовтня 2020, 13:07оновлено 23 жовтня 2020, 13:50
Українська реперша Alyona Alyona записала фіт з казахстанським репером Fatbelly унікальним способом.
Alyona Alyona
Alyona Alyona - Rayon / кадр з кліпу

Реперша Alyona Alyona не перестає дивувати публіку хітами, і цього разу запbсала фіт з казахським трендсеттером - Fatbelly. Унікальність цієї роботи в тому, що трек готувався абсолютно дистанційно: Олена була в Україні, а Жека в Казахстані.

Репери "зловили вайб" і на одній хвилі підготували роботу, яка увірвалася на ютуб.

"Я якось рилася в Instagram і натрапила на відео з дуже сильним соціальним підтекстом про насильство в сім'ї над дітьми. Всі ролі в ньому виконував один хлопець - Женя. Це був захват! Вся його сторінка заповнена гумором і різними мотиваційними відео. Я вирішила написати йому особисто і подякувати за те, що він транслює близькі мені цінності. А у нас, як виявилося, вже було листування, де ще на початку моєї кар'єри пропонував мені спільну роботу. Я подякувала, і запитала пропозицію ще в силі? Так у нас з'явилася ідея спільного треку. Але що може об'єднувати двох простих людей? Ми подумали, що 100% - рідний район", - розповідає про історію появи треку на світ сама Alyona Alyona.

Alyona Alyona і Fatbelly Rayon
Alyona Alyona і Fatbelly Rayon / прес-служба

Кліп "Rayon" знімали в двох країнах окремо - в Україні і в Казахстані.

"Ми показали казахські райони: модних школярок, "чітких" пацанів, субкультуру, вихідців медресе. У фінальній сцені Всі герої разом, що і розкриває суть Казахстану: ми всі різні, але в той же час єдині", - коментує відеороботу режисер Куаниш Бейсеков.

Для української сторони - це друга спільна робота VIBES PRODUCTION з командою WIN WIN production, тому всі вже відчували себе друзями на зйомках кліпу.

читайте такожІрина Білик презентувала новий кліп Осколки

"Це був крутий досвід. Я все ще під враженням від того, що ми спіймали загальний вайб, будучи в різних країнах. Дуже надихнувся цією роботою. Карантин змушує працювати і креативити ще сильніше " - говорить про роботу з Alyona Alyona Fatbelly.

У кліпі Rayon команда хоче показати людей різних національностей, їх культурні цінності. Казахи і українці далеко один від одного, але менталітетом дуже схожі. Це відео про звичайні райони, яких багато по всьому світу, проте в кожному з таких районів живуть унікальні люди.

Alyona Alyona і Fatbelly rayon дивитися новий кліп:

Нагадаємо, Alyona Alyona між зйомками кліпів брала участь у реаліті Танці з зірками, і покинула шоу після 4 тижнів участі.

За словами співачки це був унікальний для неї досвід.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти