Alina Pash попалася поліції з наркотиками

6 жовтня 2020, 17:07
596
Українська репер Alina Pash розкрила подробиці свого затримання правоохоронцями.
Аліна Паш
Аліна Паш / Новий канал

Подорож без пригод - даремно витрачений час. Бажано, щоб вони завжди закінчувалися без ексцесів. Співачка Alina Pash прийшла на шоу "Хто зверху?", яке показує Новий канал, і нарешті розповіла, як ледь не потрапила до в'язниці і просиділа в мавп'ятнику за вживання наркотиків.

Ще рік тому вона сколихнула історією про те, що вживала "травичку" і попалася поліції в Ізраїлі. Тепер співачка розповіла всю історію в повному обсязі.

"Рік тому ми з хлопцем їздили до Стіни Плачу в Єрусалимі, - каже співачка. - Емоції переповнювали. Хотіла якось себе "заземлити" і вирішила покурити травичку. Уявляєте, в цей момент до нас підходить полісменша і питає, Що це. Звичайно, я забула, що в сумці у мене ще було (посміхається)".

відео дня

Правоохоронці забрали Аліну в поліцейську дільницю за "зберігання і вживання".

"Я там сиділа і плакала, - згадує дівчина. - Мій хлопець переживав за мене і дзвонив усім друзям. Намагався хоч щось зробити і допомогти".

За словами Аліни, ситуація вирішилася за допомогою одного телефонного дзвінка.

"На телефоні у нього заграла пісня американського хіп-хоп виконавця Snoop Dogg, - каже дівчина. - І все. Так ми заговорили про музику. Слово за слово і він почав гуглити Alina Pash (посміхається). Знайшов мою пісню Bitanga і прослухав її. І з розумінням поставився до всієї ситуації".

Так Аліну пісня врятувала від в'язниці.

"У відділенні просиділа тільки 2 години, - каже дівчина. - Назавжди запам'ятаю квадратні очі свого хлопця, коли мене вивели. Він дуже переживав".

Рік тому Аліна розповідала Каті Осадчій про травичку, яка дозволена в багатьох країнах, але ось в Ізраїлі - табу.

"Є така речовина CBD - це травичка, але без ТГК (тетрагідроканнабінол), не дурманить, а розслабляє. Вона легальна в багатьох країнах, але не в Єрусалимі. Я вирішила покурити це замість таблеток, але виявилося, що це заборонено, і мене мало не забрали", - говорила тоді співачка.

Нагадаємо, що в українців бувають і інші пригоди під час поїздок. Наприклад, телеведучий Нового каналу повідомив про переслідування через поїздку в Африку.

Нагадаємо, що всі нові випуски шоу "Хто зверху?" на Новому каналі виходять по четвергах о 19-00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти