StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Мені дуже пощастило": 84-річна актриса Джейн Фонду повідомила, що у неї рак

3 вересня 2022, 10:52
1231
Американська актриса повідомила про свою хворобу, але додала, що вона не збирається здаватися.
1662190908-8203.jpg
Джейн Фонду. ua.depositphotos.com

Американська актриса Джейн Фонду поділилася зі своїми шанувальниками сумною новиною. 84-річна актриса повідомила, що їй діагностували рак, а саме неходжкінську лімфому, і вона почала хіміотерапію.

"Це дуже добре піддається лікуванню рак. 80% людей виживають, так що мені дуже пощастило. Мені також пощастило, тому що у мене є медична страховка і доступ до кращих лікарів і методів лікування. Я розумію, і це боляче, що я маю привілей у цьому. Майже кожній родині в Америці доводилося стикатися з раком в той чи інший момент, і занадто багато хто не має доступу до якісної медичної допомоги, яку отримую я, і це неправильно", - говорить актриса.

За її словами, також важливо говорити не тільки про лікування, а й про причини раку. "Наприклад, люди повинні знати, що викопне паливо викликає рак. Як і пестициди, багато з яких засновані на викопному паливі, як мій", - каже вона.

відео дня

"Рак-вчитель, і я звертаю увагу на уроки, які він підносить мені. Одна річ, яку він вже показав мені, - це важливість спільноти. Про зростання і поглиблення своєї спільноти, щоб ми не були самотні. І рак, поряд з моїм віком-майже 85 років-безумовно вчить важливості адаптації до нових реалій", - говорить вона.

За її словами, ми переживаємо найважливіший час в історії людства, тому що від того, що ми робимо або не робимо прямо зараз, буде залежати, яким буде майбутнє.

"Я не дозволю раку перешкодити мені робити все, що в моїх силах, використовуючи всі засоби", - додала актриса.

Нагадаємо, раніше російський телеведучий Андрій Малахов з'явився на людях без перуки. Раніше підозрювали, що у нього виявили рак.

20 серпня Малахова все ж вдалося зняти на камеру. Один з присутніх на заході в російському Обнінську записав відео з Малаховим і розмістив його в соцмережі.

"Андрюшенька сьогодні у нас в Обнінську, свіжий і прекрасний! Без перуки", - підписав кадри житель Калузької області.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти