Зірка Джеймса Бонда розкритикувала рух #MeToo

3 квітня 2020, 12:10
Французька актриса Леа Сейду несподівано розкритикувала рух феміністок, який став причиною краху "акули кіно" - Харві Вайнштейна.
Леа Сейду
Леа Сейду / Instagram Harper's Bazaar

Актриса Леа Сейду , яка сама колись підтримала жінок, постраждалих від Харві Вайнштейна, тепер зміни точку зору на організацію, яка з'явилася завдяки засудженню Вайнштейна.

Леа Сейду пояснила в інтерв'ю Harper's Bazaar, що MeToo вже не той.

Актриса заявила, що її дуже хвилює ситуація в Голлівуді. Завдяки руху проти насильства #MeToo, багато представників кіноіндустрії потрапили в гучні секс-скандали, які вплинули на їх кар'єру.

відео дня

Несподівано Сейду приєдналася до голосу багатьох, і сказала, що переконана - не всі жінки, які звинувачують чоловіків у насильстві, насправді є жертвами.

"Тут багато лицемірства. Тому що багато хто це вже розумів. І зараз вони використовують слова: "Так, я була чи був жертвою", як свою перевагу і стають героями. Але стійте! Герой, для мене, – та людина, яка вміє прощати. Нам що тепер постійно бажати смерті чоловікам за те, що вони зробили? Не потрібно замість цього навчитися прощати?" – заявила Сейду.

Така заява трохи збентежила весь світ через попередні слова Сейду по Вайнштейну. Тепер же актриса зізнається, що попередні її твердження були емоційними.

Леа Сейду
Леа Сейду / Harper's Bazaar

"Я просто хочу сказати, що не вважаю себе жертвою, я теж була в курсі багато чого... не була до кінця наївною. От і все. Я не хочу, щоб мене класифікували. І ненавиджу бути політично коректним. І не люблю моралі і постійний осуд. Світ сьогодні став настільки відполірованим до блиску, мене це лякає. Нам більше не можна допускати ніяких помилок", – додала вона.

У Джеймсі Бонді 25 Сейду зіграла роль доктора Меделін Свон. Тільки вона попередила, що в цьому фільмі не буде традиційного Бонда, оточеного красунями.

"У нашому кіно ніхто не збирається задовольняти сексуальні потреби Бонда. Люди часто забувають, що сам Джеймс Бонд – теж сексуальний об'єкт. Думаю, що жінкам подобається дивитися на нього, хіба ні?" – зазначила Сейду.

Нагадаємо, новий фільм про Джеймса Бонда перенесено на листопад 2020 через коронавирусной пандемії у світі.

Харві Вайнштейна засудили на 23 роки ув'язнення за насильство і домагання. У в'язниці він підхопив коронавірус.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти