"Мистецтво поза політикою!": Jerry Heil підтримала Росію на Євробаченні 2020

4 березня 2020, 12:20оновлено 4 березня 2020, 12:54
Українська співачка Jerry Heil в ватнику написала слова підтримки на адресу російської групи Little Big на Євробачення 2020
Джеррі Хайль
Jerry Heil підтримала Росію / Instagram

Учасниця відбору на Євробачення 2020 від України, яку захейтили за пісню Vegan, Jerry Heil вирішила висловити свою думку про учасника від Росії групу Little Big.

Jerry Heil написала повідомлення в Instagram, яке викликало великий резонанс.

"Мені здається, або ми з вами вже знаємо переможця Євробачення?", - написала вона і дала посилання на сторінку Little Big.

відео дня

При цьому Jerry Heil для фото підібрала образ в курточці-ватнику і шкіряній косинці - образі схожому на Maruv, яку регулярно звинувачують у підтримці Росії.

Не всі шанувальники Jerry Heil підтримали заяву, і тим більше не помітили іронії. Її жорстоко звинуватили в підтримці Росії, а багато хто навіть написав про те, як на Донбасі помирають українці, поки хтось інший підтримує Росію в тилу.

"Мистецтво поза палітікі! Рускіє братушкі!", "Логічний прогноз. Little Big дійсно видовищні і артистичні. Справа не в політичних переконаннях, а в оцінці талановитості всіх учасників", "коли зад підгорає вже який день від програшу", "Зараз би підтримувати учасника без пісні", "little big band - це якась пародія на рейв. Циген циген ай лю-лю, айнц, двайн i'm not alcoholic . Як це можна слухати?", "Мені здається, тобі варто поїхати в Золоте і там підтримати окупантів. У тебе немає поваги до тих, завдяки кому ти живеш у мирному тилу, не ховаючись від російських снарядів", "Думав, будете за Go-A хворіти? Або хоча б за Україну", - пишуть їй в коментарях.

'Мистецтво поза політикою!': Jerry Heil підтримала Росію на Євробаченні 2020

Чи це глючить Instagram, чи то дівчина приховує або видаляє коментарі, але зробити нормальні скріншоти майже нереально, тому що кожні пару хвилин вони змінюються на її сторінці.

Нагадаємо, Росію на Євробаченні 2020 представит група Little Big.

Колишня "прокурор Криму" Наталія Поклонська вже визнала поїздку Little Big на Євробачення - головною духовною основою року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти