"Російський розлом подолано": Поклонська визнала Little Big "духовною скрєпою російського світу"

3 березня 2020, 14:29
Наталія Поклонська приписала групі Little Big месіанську місію на Євробачення-2020.
Поклонська
Поклонська оцінила групу Little Big / "НТВ"

Колишня прокурор анексованого Криму Наталія Поклонська приступила до розкручування рейв-групи Little Big, яка представить Росію на Євробаченні 2020. Колишня депутатка Держдуми вирішила порівняти Іллю Прусикіна з Леніним, і натякнула, що нарешті-то "руський світ" отримав ту духовну скрепу, яка все змінить.

Про враження від групи Little Big Наталія Поклонська написала у своєму телеграм-каналі.

"Ну, як сказав би класик: "Скібіді уа-па-па". Росію на "Євробаченні" представить чумова група Little Big". Ось яка цікава історія. Спочатку був один Ілліч — він став мумією. Тепер йому на зміну вже прийшов наш новий Ілліч — правильний, молодий і свіжий. Я маю на увазі Іллю Прусикина — лідера групи Little Big", - заявила екс-прокурор.

відео дня

Поклонська оголосила, що ця поїздка - велика перемога для "Великої Росії", і нарешті "великий російський розлом" з'єднає потрібна духовна скріпа.

'Російський розлом подолано': Поклонська визнала Little Big 'духовною скрєпою російського світу'

"Раніше у нас було два світу: телевізор — один світ, а інтернет — інший... Одні боялися інших — прямо як два села, які вщент полаялися. А тепер на "Євробачення" поїдуть якраз хлопці зі світу "цих ваших інтернетів". Можна сміливо сказати, що два різних світи визнали один одного і тепер будуть існувати в нерозривній спайці. Цей великий російський розлом подолано". А в Little Big я не сумніваюся — вони всьому світу під "Калинку" покажуть, що таке "From Russia with Love", - пише Поклонська.

Раніше Перший канал офіційно підтвердив, що Little Big поїде на Євробачення 2020 від Росії.

Раніше цю роль приписували українському виконавцю Олександру Панайотову, ніж підняли скандал відразу на кілька країн. Але на відміну від Little Big, Панайотов офіційно спростував, що він їде на Євробачення 2020.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти