Оверсайз і російські моделі: у США з розмахом пройшов показ Victoria's Secret

16 жовтня 2024, 20:39
194
В Америці після кількох років перерви відбулося грандіозне шоу моделей.
У США відбувся показ Victoria's Secret
У США пройшов показ Victoria's Secret / Колаж Главред, фото скріншот Instagram/victoriassecret

Тайра Бенкс, Кейт Мосс і її дочка Лія, Джіджі та Белла Хадід, а також Карла Бруні і моделі з терористичної Росії взяли участь у показі Victoria's Secret, які повернулися з вшанування "всіх жінок".

Victoria's Secret Fashion Show повернулося після великої перерви. З 2018 року, модний дім вперше представив повністю жіночий склад, в якому взяли участь деякі з найвідоміших моделей світу.

У показі в Нью-Йорку взяли участь Тайра Бенкс, Кейт Мосс та її донька Лія, Джіджі та Белла Хадід, Карла Бруні, а також Валентина Сампайо та Алекс Консані, які увійшли в історію як перші трансгендерні моделі, що пройшли знаменитим подіумом Victoria's Secret. Розважала піснями гостей співачка Шер.

відео дня

Показ мод Victoria's Secret протягом багатьох років викликав суперечки. Востаннє бренд проводив захід у звичному телевізійному форматі у 2018 році. Показ 2019 року було скасовано не тільки через зниження глядацької аудиторії, а й через негативну реакцію на відсутність інклюзивності бренду та увічнення нереалістичних стандартів краси.

До слова, у показі навіть брала участь третя дружина 23-го президента Франції Ніколя Саркозі - Карла Бруні.

Не погребували організатори шоу і моделями з Росії. Традиційно, терористичну державу, яка напала на Україну, представляла модель без публічної позиції Ірина Шейк. Також брала участь у шоу і 21-річна російська модель Вікторія Євсєєва.

Новини шоу-бізнесу в Україні та у світі:

Нагадаємо, раніше 40-річна австралійська супермодель і колишній ангел Victoria'sSecret Міранда Керр у вересні 2023 року оголосила, що чекає на дитину від свого чоловіка-мільярдера Евана Шпігеля.

Також 55-річна Дженніфер Еністон спровокувала чутки про заручини. "Рейчел Грін" з'явилася на червону доріжку вручення Премій Гільдії кіноакторів США (SAG Awards) з величезним діамантом на безіменному пальці.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти