Зоря вдома дотиснула і обіграла Лестер

3 грудня 2020, 21:45
Луганчани здобули другу поспіль перемогу в Лізі Європи, але остаточно втратили шанси на вихід в плей-офф.

Після поразок у трьох перших турах Ліги Європи Зоря втратила майже всі шанси вийти у весняний плей-офф. І навіть розгромна перемога над грецьким АЕКом ситуацію особливо не поліпшила.

У п'ятому турі луганчани приймали в Запоріжжі на Славутич-Арені англійський Лестер (який всі турнірні завдання в групі вже вирішив). І тому тренер англійців Брайан Роджерс привіз на гру дублерів.

відео дня

Хто його знає, як би розвивався матч, але в паралельній грі Брага швидко забила АЕКу два голи - і, відповідно, позбавила Зорю навіть теоретичних шансів на плей-офф. Тому, мабуть, гра йшла у звичайному темпі - зі непевними шансами на гол. У Зорі активізувалися Кочергін і Циганікс - але дублер Каспера Шмайхеля Уорд грав просто чудово. У Лестера відрізнявся Ундер і два рази потужно бив по воротах - але повз.

читайте такожЗоря розгромно програла Лестеру в Лізі Європи

Після перерви Юрченко зловив відмінну верхову подачу від Кочергіна і сильно вдарив головою - але Лестер від гола врятувала поперечина.

На 80-й хвилині воротар Зорі Василь відбив удар з лівого флангу від Барнса, і тут же - добивання від Меддісона.

А на 85-й луганчани раптово відкрили рахунок - Аллахьяр отримав простріл від Фаворова з правого флангу і точно пробив у порожні ворота - 1:0.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти