Зоря в гостях розгромила грецький АЕК

26 листопада 2020, 21:45оновлено 26 листопада 2020, 22:59
Луганчани в блискучому стилі набрали свої перші очки в Лізі Європи.

На четвертий тур Ліги Європи 2019 / 2020 сезону луганська Зоря вийшла грати проти грецького АЕКа вкрай обережно - з явними планами зіграти хоча б на нічию (три попередні поразки для цього - гарний аргумент).

Тому більша частина першого тайму пройшла в сутичках і боротьбі по всьому полю - але без небезпечних моментів.

відео дня

Лише на 41-й хвилині Циганікс сміливо прорвався в штрафну АЕКа з лівого флангу, після чого соковито пробив - але м'яч пішов над поперечиною.

Мабуть, в перерві тренер луганчан Віктор Скрипник провів потрібну роботу - на другий тайм його підопічні вийшли дуже сильно "зарядженими". Правда, тут допомогли суперники в особі українського легіонера Євгена Шахова. Маючи жовту картку, отриману в першому таймі, він взяв і потужно відмахнувся ліктем у боротьбі. Друге попередження - червона картка і видалення.

Потім допоміг воротар АЕКа Атанасіадіс. Він не зміг нормально взяти м'яч в руки після подачі Циганікса з кутового. І просто впустив його на ногу Громову - той з двох метрів не промахнувся - 0:1.

На 75-й хвилині Кабаєв отримав пас з правого флангу від Іванісені та вдарив під ліву штангу - Атанасіадіс був безсилий. 0:2.

Потім проти Луньова греки сфолили у своєму штрафному майданчику. Пенальті. Юрченко потужно пробив під праву штангу - 0:3.

Зоря в блискучому стилі набирає свої перші очки в Лізі Європи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти