Баварія розгромила Ліон і вийшла у фінал Ліги Чемпіонів

19 серпня 2020, 23:55
Мюнхенський суперклуб в черговий раз став фіналістом найпрестижнішого єврокубка.
Ліон - Баварія
Ліон - Баварія / Reuters

У другому півфіналі Ліги Чемпіонів сезону 2019/2020 року гранд - мюнхенська Баварія - зійшлася в битві з французьким клубом Ліон.

Саме французи першими кинулися в атаку. На 4-й хвилині Депа вибіг один на один, почав зміщуватися в правий кут штрафного, а потім пробив в ближній кут - але мимо. На 17-й хвилині Екамбі розібрався з трьома суперниками на правому фланзі штрафний в контратаці, але в підсумку тільки струсонув штангу.

І в атаці у відповідь Баварія на класі відкрила рахунок. Кіммі добре накинув на правий фланг на Гнабрі, той проломився до штрафної чітко вдарив у лівий кут - 0: 1.

На 33-й хвилині Перішич з лівого флангу кинджальний прострілював у воротарський, Левандовскі намагався заїхати в ворота разом з м'ячем, але його дивом зупинив воротар Ліона Лопеш. Але ось від відскоку і голи Гнабрі він вже не врятував - 0: 2.

У другому таймі команди обмінювалися гострими атаками, але перевага все ж було за Баварією. На 80-й хвилині вийшов на заміну Коутиньо навіть забив гол - але його відмінив ВАР через офсайді.

Крапку в матчі на 88-й поставив Левандовскі, який зловив головою подачу зі штрафного Кімміха - 0: 3.

Баварія з легкістю і блиском виходить у фінал Ліги Чемпіонів, де і зіграє проти Парі Сен-Жермен.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти