StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

До чого сниться, що випав зуб: про що попереджає такий сон і чи варто боятися

22 лютого 2024, 16:59
5667
Випадіння зуба, яке людина побачила уві сні, може бути попередженням про наближення неприємностей або хвороб.
Девушка, сон
До чого сниться, що випав зуб/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Сни ще здавна наділялися містичними властивостями. З давніх давен наші предки вірили, що сни можуть віщувати майбутнє, попереджати про якусь небезпеку або вказувати на якісь приємні зміни чи події, які можуть статися у житті людини.

Тлумачити те, що означає сон, можна за допомогою різних сонників. Зокрема, із сонників можна дізнатися, до чого сниться випадання зубів. Найчастіше зустрічається тлумачення цього сна, яке вказує на те, що на людину може чекати горе або великі проблеми.

Згідно із тлумаченням, яке подається у соннику Міллера, якщо уві сні випав зуб, то це може свідчити про наближення проблем зі здоров’ям.

відео дня

При цьому мають значення і обставини, за яких цей зуб був втрачений. Наприклад, якщо людина уві сні просто втратила зуб (наприклад, загубила його), то її зусилля у певних ситуаціях будуть марними, їй доведеться чимось поступитися і змиритися з певними обставинами. Випльовувати зуби уві сні може означати наближення хвороби у рідних людей.

Крім цього, має значення і те, скільки саме зубів втратила людина. Якщо один зуб – то на людину може очікувати неприємна звістка, якщо ж два – то вона може зазнати невдачі, яка стане наслідком її власної безвідповідальності.

Втрата трьох зубів може вказувати, що проблеми, які зваляться на голову цієї людини, будуть досить серйозними.

Якщо наснилося, що випали усі зуби, то є ризик, що прийдуть серйозні втрати або буде горе.

Страшніше пояснення такого сну подається у соннику Ванги. Болгарська провидиця вважала, що якщо приснилося випадіння зуба, то це може бути попередженням про можливу смерть когось із близького оточення.

У той же час випадіння усіх зубів, яке наснилося якійсь людині, згідно з сонником Ванги, означало щасливе життя, проте самотню старість. Провидиця вважала, що людина, яка побачила саме такий сон, може жити довго, але при цьому пережити усіх своїх друзів і знайомих.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти