StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Найнебезпечніші предмети в будинку, які притягують бідність і нещастя

25 серпня 2021, 20:59оновлено 27 серпня 2021, 15:58
Ці предмети є в кожному будинку і у кожного з нас.
Найнебезпечніші предмети в будинку, які притягують бідність і нещастя
Що не можна зберігати в будинку / pixabay

Зіткнувшись з чорною смугою, ми любимо звинувачувати у всьому обставини. Навколишні нас предмети несуть свою енергетику і впливають на життя власника.

Як кажуть експерти, вчасно проведена ревізія старих речей може дуже швидко змінити життя на краще.

Але, навіть коли в житті все благополучно, час від часу варто проводити свого роду ревізію. Ви можете перетворити прибирання в ритуал: і психологи, і фахівці фен-шуй в один голос скажуть, що, очищаючи житловий простір навколо себе, людина починає відчувати себе краще. Розбираючись в шафах, ми розставляємо по поличках і думки.

Від чого ж в першу чергу радять позбутися експерти:

Розбите скло. Це може бути тріснуте вікно, розбите дзеркало. Не зберігайте їх вдома, адже розбите скло символізує пролом в захисті.

Старі речі. Ношений одяг, газети або журнали, які ви вже не будете читати — всьому цьому місце в минулому і на звалищі. Якщо раптом кофточка, яка вам так дорога, ніколи на вас не налізе, а викинути її не піднімається рука — краще віддати її на благодійність.

"Мертві" речі. Перші серед них - сухі квіти. Такі композиції дуже люблять багато господинь. Але все віджиле - це енергетика в'янення. В цей же список можна включити засушених метеликів або жуків, роги звірів і пір'я птахів.

Непрацюючі годиники. Якщо механізм з якоїсь причини перестав працювати, потрібно або терміново його відремонтувати, або позбутися від нього зовсім. Стрілки на циферблаті стоять - значить і час зупинився. Тому не варто чекати нічого хорошого, поки хронометр не буде виконувати свою функцію.

читайте такожЩо не можна робити з грошима в молодик і повний місяць: як залучити достаток і не залишитися без грошей

Завершує список речей, що притягують бідність, предмет - головне завдання якого зберігати гроші - гаманець. Правда мова йде тільки про той аксесуар, що сильно пошарпаний. Адже, як відомо, гроші люблять перебувати в дорогих, красивих портмоне, від яких пахне достатком. А в старих гаманцях зазвичай водиться лише одна дрібниця.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти