StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Прикмети на 31 липня: що не можна робити і як не потрапити в біду

30 липня 2021, 20:23
У цей день забороняється переїдати, інакше можна заробити захворювання шлунково-кишкового тракту.
Прикмети на 31 липня: що не можна робити і як не потрапити в біду
Прикмети на 31 Липня / pixabay

31 липня в народі називали свято - Олельянов день, а православна церква вшановує пам'ять преподобного мученика Еміліана, святий постраждав за віру в Ісуса Христа.

Преподобний жив у місті Доростол, за часів правління імператора Юліана Відступника. Еміліан був таємним християнином, а коли градоначальник видав жорстокий указ, він проник в язичницьке капище і розгромив всі статуї ідолів. Святий помер у молитвах, а його мощі перенесли до церкви в Константинополі, побудовану на його честь.

У народі в цей день прийнято працювати в полі, після чого потрібно обов'язково відвідати лазню. Це допоможе відновитися і запастися енергією на наступний рік.

У лазні необхідно використовувати особливі віники, зроблені з житньої соломи, а також з польових трав і квітів. Подібний загін допоможе змити всю втому, що накопичилася за довгий час.

31 липня починали займатися різними заготовками на зиму, різні соління, варення компоти обов'язково виставляли на стіл у святкові дні.

Що не можна робити 31 липня в Омельянов день

Не варто виходити на вулицю після заходу сонця. Вважалося, що в цей час темні сили виходять на вулицю і шукають собі жертву, звідси і велика ймовірність потрапити в погану ситуацію.

Не дозволяється мести підлогу, в іншому випадку з дому можна вимести щастя і достаток. Не варто навіть користуватися пилососом, всі справи по дому краще відкласти.

Забороняється переїдати, інакше можна заробити захворювання шлунково-кишкового тракту. Правильним буде вживання ягід, фруктів, овочів і каш. Не потрібно брати і давати в борг. Якщо не послухатися даної заборони, можна приректи себе на проблеми з грошима на рік вперед.

Прикмети на 31 липня

  • Яка погода стоїть в цей день, таку варто чекати і восени.
  • Якщо день видався спекотним - грудень буде багатий на морози.
  • Березове листя пожовкли - осінь настане рано.
  • Мухи кусаються і линуть - до негоди.
  • Сни з 30 на 31 липня - порожні, запам'ятовувати їх не варто.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти