StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Попереджають про небезпеку: про що потрібно мовчати і нікому не можна розповідати

16 червня 2021, 21:23
Якщо і ви хочете бути успішним і везучим, стежте за своїми вчинками.
Попереджають про небезпеку: про що потрібно мовчати і нікому не можна розповідати
Речі , про які не можна розповідати / pixabay

Варто тільки розповісти про свої плани або поділитися щастям, як все руйнується і йде шкереберть. Як застерігають народні прикмети, чим менше оточуючі знають про ваше особисте життя, тим краще йдуть у вас справи.

Не розповідайте про свої плани. Ваші мрії і бажання - щось сокровенне, тому ділитися з цим з кожним зустрічним не варто. Як кажуть експерти, ви так руйнуєте енергію, яка закладена на виконання бажаного, ви просто розриваєте її на частини. Саме тому часто плани зриваються, варто тільки про них розповісти.

Не хваліться фінансами. Підвищення зарплати або премія повинні сприйматися як даність, а не несподіванка, про яку потрібно хвалитися. Якщо ви самі дивуєтеся отриманій винагороді, значить не готові до нього і енергія грошей вас покине.

Сімейні проблеми - табу. Розповідаючи про те, що відбувається у вас в родині, ви віддаєте занадто багато енергії, тому все погане посилюється, а хороше спотворюється. Крім того, нахвалюючи чоловіка, дитини або вашу неземну любов, ви самі ненароком можете все зіпсувати.

Не засуджуйте інших. Не засуджуйте інших людей і не пліткуйте, передаючи іншим побачене або підслухане, ви переймаєте на себе частину негативу і це позначається на вашому благополуччі. Якщо і ви хочете бути успішним і везучим, стежте за своїми вчинками і використовуйте свій час не на порожні розмови, а у справі.

читайте такожЯк залучити сімейне щастя і що не можна робити вдома

Про добрі справи потрібно мовчати. Благодійність і милосердя - це те, про що не варто кричати направо і наліво, так як воно вам на благо, поки ви про це мовчите. Благі справи повинні йти від серця і не мати користі, тому якщо ви переслідуєте інші цілі, краще і зовсім не займатися такими справами, тому що на благо вони точно не підуть.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти