StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

5 речей, які не можна зберігати в будинку

3 червня 2021, 19:44
Згідно з цими прикметами, ви зможете вберегти свій будинок від негативу.
посуд
Чому не можна зберігати битий посуд в будинку / pixabay

Наші предки завжди вірили, що одні речі можуть служити амулетами, що дарують удачу і привертають багатство, інші, навпаки, можуть притягувати біди.

Ці прикмети і зараз користуються величезною популярністю і багато їх дотримуються. Дізнайтеся, яких предметів в будинку варто позбутися в першу чергу.

Години

Якщо годинник справні і потрібні саме в тому місці, де вони знаходяться, то проблем від них не буде. Але вважається, що зберігання непрацюючих годиників приваблює біди і невдачі.

Іноді такі предмети можуть асоціюватися навіть зі смертю, оскільки символізують зупинку плину часу.

Постіль

Спальне місце вважається одним з найбільш священних в будинку, тому і ставитися до нього потрібно відповідно. Чи не прибирати ліжко вранці, згідно з прикметами, теж небажано: так ви залучаєте невдачі, які можуть торкнутися ваших рідних і близьких.

Краще не зберігати занадто старе і рване постільна білизна: це привертає негативну енергетику. Знайдіть речам застосування, наприклад, у вигляді ганчірок.

Календар

Актуальний календар під рукою - корисний і потрібен, але намагайтеся не зберігати в своєму будинку старі календарі. Це стосується як торішніх цілісних, так і щомісячних і щоденних відривних листів.

Вважається, що, як і у випадку з годинником, час не буде грати вам на руку. Прикмети свідчать, що зберігання старого календаря не тільки не дозволить наблизитися до щасливого майбутнього, але і може скоротити тривалість життя.

читайте такожКалендар удачі: прикмети на гроші по днях тижня

Рослина

Згідно забобонів, рослини в будинку також впливають на його енергетику. Наприклад, вважається, що кактуси через свою колючість можуть асоціюватися з чимось поганим і залучати біди.

Не варто зберігати в будинку засохлі і мертві рослини: вони безпосередньо пов'язані з негативною енергетикою і смертю. Тому важливо стежити за станом своїх зелених сусідів, а розміщення горщика з рослиною в спальні обіцяє зміцнити сім'ю.

Посуд

Як і спальня, кухня вважається священним для будинку місцем. Негативну енергію і невдачу привертає битий посуд, тому навіть якщо на вашій улюбленій чашці чи тарілци видно тріщину, краще від неї позбутися.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти