StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

5 головних звичок, які відштовхують від вас гроші

4 липня 2021, 17:01оновлено 4 липня 2021, 17:51
Ці основні звички, відлякують гроші і ваш стан.
5 головних звичок, які відштовхують від вас гроші
Як залучити гроші і удачу / pixabay

Більшість людей мріють "притягнути" в свій гаманець якомога більше грошей і мріють стати багатим. Але при цьому не кожен замислюється про те, що сам того не усвідомлюючи може постійно відштовхувати від себе ці ж великі капітали.

Експерти розповіли 5 основних звичках, що відлякують гроші, і як можна назавжди уникнути фінансових труднощів.

Негативна реакція на багатих людей. Слід дуже уважно прислухатися до своїх думок в той момент, коли ви зустрічаєте або бачите по телевізору багату людину. Якщо першою з'являється негативна реакція, і ви з презирством думаєте, що багата людина змогла заробити свій існуючий капітал лише нечесним шляхом, що він злодій і так далі, то будьте впевнені – такої кількості грошей як у нього вам не побачити ніколи. Ви несвідомо відторгаєте багатство, яке могло б спокійно бути і у вас.

Постійні думки про відсутність грошей. Всесвіт реагує на кожну нашу думку дуже прямолінійно і підтверджує діями всі наші бажання. Якщо ми думаємо, що у нас є гроші і ми можемо дозволити собі виконувати наші бажання, то в самий найближчий час так і відбувається. Якщо ж ми постійно нарікаємо на те, що грошей ні на що не вистачає, грошей немає, то саме цей "запит" і обробляє Всесвіт, результатом чого є порожній гаманець.

Позбавтеся від виразу "немає грошей". Можете замінити його на: "Поки грошей недостатньо на придбання того-то..."

Гроші в борг. Позичання грошей так само є однією з багатьох звичок. Постарайтеся ні у кого не позичати гроші, так як при цьому формується образ бідності і у Всесвіт посилається сигнал про потребу, що ніколи не призведе до гідної суми грошей у вашому гаманці.

Песимізм і відсутність мети. Гроші люблять рух, тому вони вважають за краще активних людей, а не песимістів, просто пливуть за течією життя, як водорості і страждають від своєї бідності – від таких людей гроші біжать як від вогню. Якщо ви не впевнені в собі, значить, ви і не зможете управляти такою сильною стихією як гроші. Всесвіт це знає, тому ніколи не дасть вам в руки велику суму. Якщо ж ви цілеспрямована людина з ясними думками і бажаннями, то ви людина, до якого гроші притягуються як магнітом, а ваше завдання – раціонально ними розпоряджатися і примножувати, відзначають експерти.

читайте такожЯк правильно зберігати гроші в гаманці для залучення фінансового благополуччя

Неправильне коло спілкування. 70% успіху складаються з нашого оточення. Це величезна цифра, тому необхідно про це дуже серйозно задуматися. Якщо серед ваших знайомих є тільки ті, хто весь час скаржиться на своє життя, то незабаром ви станете такими ж. Оточіть себе позитивно мислячими, перспективними, активними людьми і ваше життя відразу ж повернеться в потрібне вам русло.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти