"Я не продався": відомий силач зізнався, хто вмовив його йти до Ради

12 лютого 2021, 23:25оновлено 13 лютого 2021, 20:07
Силач стверджує, що своєю діяльністю депутата зможе "заступити" і представити громаду регіону в Раді.
Василь Вірастюк
Василь Вірастюк повідав, чим займатиметься в Раді / Instagram

Кандидат у депутати від Слуги народу, український силач Василь Вірастюк відповів на реакцію громадськості щодо його вибору піти в нардепи. Він підкреслив, що є патріотом України і ніколи не поступиться своїми життєвими принципами.

"Я не продався, та не підліг ні під кого! Я отримав персональну пропозицію і прохання про допомогу особисто від президента України Володимира Зеленського, з яким у мене довгий час дружні стосунки і якому я особисто довіряю", - йдеться на його сторінці в Instagram.

Вірастюк додав, що бачить політику як "брудну і нечесну галузь", але йде з чітким планом дій.

Силач стверджує, що своєю діяльністю депутата зможе "заступити" і представити громаду регіону в Раді. Також Вірастюк хоче взятися за спортивну реабілітацію ветеранів АТО/ООС і допомогти реформувати галузь спорту.

"Я усвідомлюю, що в процесі політичної боротьби і після моєї перемоги на мене буде виливатися велика кількість замовного бруду від політичних опонентів. Я це подолаю, адже мною рухає висока мета. Я знаю, як досягати мети і успіху, як в спорті, так і суспільного життя. Я сильний і цілеспрямований. Я - Богатир України", - підсумував Вірастюк.

Довибори в Раду

  • Волонтер і доброволець Олена Біленька, більш відома як Маруся Звіробій, вирішила балотуватися на довиборах в Раду по 87-му округу в Івано-Франківській області від Партії європейська солідарність.
  • Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків писав на своєму сайті, що в довиборах до парламенту братиме участь і член ВО Свобода, ексзаступник голови Верховної Ради Руслан Кошулинський.
  • Звіробій, Вірастюк і Кошулинський поки не вказані ЦВК зареєстрованими кандидатами.
  • Вибори заплановані на 28 березня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти