"Слід притягувати екстремальне": політолог дав пораду Зеленському

26 лютого 2020, 21:19оновлено 26 лютого 2020, 22:27
На думку відомого експерта, президент має "бути центром-магнітом".
Карасьов
Карасьов рекомендував главі держави об'єднувати навколо себе політиків / radiosvoboda.org

На думку відомого політолога Вадима Карасьова, президенту України Володимиру Зеленському потрібно не тільки маневрувати між полярними політиками. Йому також слід збирати їх навколо себе.

"Можна бути між центром, а можна бути центром-магнітом, який притягує екстремальне. Поки що у нього немає магнітності для того, аби притягувати ці полюси. Він між полюсами", - заявив експерт в інтерв'ю каналу 112 Україна.

Також політолог спрогнозував, що таке явище може ще зберігатися деякий час, але все одно Зеленському слід буде переходити до об'єднавчої ролі, інакше його дії не принесуть успіху.

відео дня

"Не знаю, вийде чи ні маневрувати між цими полюсами, але все одно доведеться намагнічувати себе. Свій центризм доведеться намагнічувати, а не просто бути між магнітами", - переконаний він.

Раніше політичний експерт Володимир Фесенко прокоментував для Главреду інформацію про те, що Володимир Зеленський планує замінити на посаді прем'єра Олексія Гончарука або Сергієм Тігіпком, або Валерієм Хорошковським.

"Зеленський звертається до ефективних керівників - людей, які раніше, на інших посадах, продемонстрували ефективну роботу. Він шукає ефективних державних менеджерів, але звертається до тих кого знає особисто. Це - специфіка Зеленського, він довіряє людям, із якими знайомий особисто і з якими у нього самого позитивні відносини", - написав він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти