Три песця біжать у напрямку до Путіна

11 грудня 2020, 06:58
Коли вони зустрінуться в одній точці, путінський режим буде знесений вибуховою хвилею.
Путина
Володимир Путін / Reuters

Рідкісний песець добіжить до середини Кремля. Але вже якщо добіжать цілих три, а їх сліди на кремлівському снігу перетнуться, нинішня влада "злиняє в три дні".

Перший такий "песець" - старіння, деградація, перетворення в самопародію Путіна і його режиму; фізичне згасання першого і хронічна криза другого.

Другий "песець" - можливе посилення санкцій і тиску Заходу, що веде до загострення економічної кризи в Росії.

відео дня

Третій "песець" - зростання невдоволення через погіршеня економічної ситуації, свавіллям влади з боку жителів великих міст, перспектива глобального Хабаровська.

читайте такожЕліти бачать колапс, що наближається, і готові скидати ПутінаДо речі, при Андропові і Брежнєві рівно ось ці три лінії зійшлися - дуже сильно посилився економічний і військово-технічний тиск Заходу з одного боку. З іншого, старі дегенеративні еліти почали впадати в маразм або просто помирати. Третій - глухе невдоволення закипало. І коли всі ці три фактори зійшлися під час перебудови, СРСР звалився.

Ці песці вже вибігли назустріч один одному з точок "А","B" і "C". Одного разу вони зустрінуться в якій-небудь точці "D", відбудеться синергетичний вибух і режим впаде від його ударної хвилі.

Коли це трапиться, не знає ніхто. Але процеси йдуть - Путін стає все старішим, слабшим і маразматичнішим. Міський і середній клас Путіна ненавидить, серед молоді його рейтинг найнижчий. Санкційний тиск наростає. Так що в якийсь момент, коли всі фактори співпадуть, путінський режим, як говорив Розанов, "злиняє в три дні".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти