Російська держава - це мозок з однією звивиною

17 грудня 2020, 20:54
Путінська Росія перетворилася на "совок" з явними ознаками пізньобрежнєвського недоумства.
Путина
Путін провів прес - конференцію / Reuters

Прес-конференція Володимира Путіна проходить як радянські партзбори. Раніше будь-яких авторитетних видань, раніше питань про війну на Донбасі, про спробу путінських спецслужб вбити Навального, слово надали... музиканту Шнурову з групи "Ленінград " (який представився співробітником телеканалу!), і поставив дурне постановочне питання, чи прийме Путін в Росії Трампа, якщо Трампу доведеться тікати з США.

"Репресії проти священиків були, але вони не були вибірковими, вони стосувалися всіх. Це надзвичайно важливо для нашої країни", - сказав Путін.

Цитата про репресії, по-моєму, дуже кумедна, випадково вирвалося. А всі питання і відповіді, і хто і як буде ставити - чітко змонтовано. У студіях з різних міст сидять ніби-то десятки "журналістів" з питаннями на плакатах - і жодне питання не стосується політики, воєн, політичних вбивств, корупції, дочок Путіна, які стали мільярдерками.

відео дня

читайте такожТри песця біжать у напрямку до ПутінаПутінська Росія перетворилася на "совок" з явними ознаками пізньобрежнєвського недоумства, коли влада навіть не намагається імітувати інтелект, коли кожен оратор дякує шановному Володимиру Володимировичу, коли учасники вистави без якогось ентузіазму і нерва озвучують свої ролі.

Російська держава - це не тільки одна вертикаль, а й одна звивина.

Варто подивитися Путіна, щоб побачити наочно - це не цивілізаційний проект, це не альтернатива Євросоюзу. Це цар, який давно зупинився в своєму розвитку і для того, аби догодити йому, челядь майстерно імітує зовсім не прес-конференцію і не свободу слова і навіть не діалог з суспільством. Це звітно-виборна конференція, на якій партгоспактив 80-х виступає з текстами з 2020-го.

Це власне те, що Україна в жодному разі не повинна повторювати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти