Хто справжній негідник української політики

11 вересня 2020, 10:09
Він використовує чергову ганьбу в своїх особистих шкурних інтересах. Він розколює суспільство. Він кидає хлопців в котлах.
Порошенко
Петро Порошенко / УНІАН

Ватажок самопроголошеної "ДНР" (террористическая организация. - ред.) Денис Пушилін крутий. Нагнув Зеленського, який відступив, принизив Україну, воюючу армію, пам'ять про загиблих у цій війні. Загалом, показав, хто "не лох".

Тільки не всім зрозуміло, хто справжній негідник. Хто використовує чергову ганьбу, чергову зраду в своїх особистих шкурних інтересах. Хто розколює і так не монолітне суспільство, роз'єднує солдатів, ветеранів, волонтерів, патріотів в ім'я влади і грошей, грошей і влади.

Він робив і робить це вже шість років. Кидає хлопців в котлах, проводить помпезні паради, відправляє консервні банки на погибель в Керченську протоку, мародерствує на війні, вихолощує справжній, жертовний патріотизм, замінюючи його прапоро-вишиванковою профанацією, приводить своєю недолугою політикою клоунів до влади.

відео дня

читайте такожДонбас зовсім скоро можуть кинути напризволящеІ тепер знову кличе під свої давно дискредитовані прапори на боротьбу зі вселенським злом, вагомою частиною якого він є сам. Адже це він домовлявся про спільні "інспекції" українських військ ще в 2014 році, він відводив підрозділи від лінії фронту, він дозволяв Моторолі шмонати наших солдатів.

А тепер він весь такий в білому. Спаситель нації, батько народу. Навіть схуд і зробив пластику. Тисну руку, обіймаю. Весь ваш, Петро Олексійович.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти