ЄС не просто принижує Україну, він ще й вимагає це приниження оплатити

26 серпня 2020, 10:14
Гроші стрімким потіком перетікають з України на Захід.
МЗС, Україна, Євросоюз
Україні дадуть в борг 600 млн євро / ZN.UA

Як відомо, 25 серпня Верховна Рада схвалила умови, за яких воююча Україна отримає від Євросоюзу кредит в 600 млн. євро під чималі відсотки і дуже жорсткі додаткові вимоги.

І це тоді, коли Міністерство фінансів ситої і благополучної Німеччини 19 серпня цього 2020 р. розмістило свої держоблігації на 1,5 млрд. євро під мінус 0,05% річних і без всяких застережень! Підкреслюю, для нетямущих цинічних і лицемірних нардепів - під мінус 0,05% річних і без всяких застережень! ДО РЕЧІ, Європа і США зараз залиті надрукованими грошима. Тільки баланс Федрезерву США - 7 трлн. доларів!

читайте такожЧому новий кредит від ЄС-це суверенна афераЗа кого нас, українських платників податків, тримає і українська влада, і керівництво ЄС?! Адже тепер, наприклад, наше держпідприємство Медичні закупівлі України має передати всі централізовані закупівлі лікарських засобів та всього іншого під контроль новоствореної наглядової ради, до якої увійдуть потрібні іноземці (на Укрзалізниці така практика вже відкатана). Так, ці спритні хлопці з країн Євросоюзу лише на одних держзакупівлях лікарських препаратів і медичних виробів за кілька місяців відіб'ють цей кредит.

відео дня

Гірко це усвідомлювати, але гроші залишають Україну, як пасажири з потопаючого корабля. Хіба цього ми хотіли?

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти