StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Українська стрічка "Як там Катя?" ексклюзивно доступна на Київстар ТБ

1 березня 2024, 10:56
Українська стрічка, що стала режисерським дебютом Крістіни Тинькевич, з'явилася на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ.
Фільм
Фільм "Як там Катя?" / 1+1

Ще місяць тому фільм "Як там Катя?" український глядач міг побачити на широкому екрані в кінотеатрах. З 28 лютого стрічку можна переглянути ексклюзивно на Київстар ТБ.

"Як там Катя?" — це історія про лікарку швидкої допомоги Анну. Вона мама-одиначка, яка мріє про краще життя зі своєю 12-річною донькою Катею. Раптовий і брутальний збій розміреного плину життя змушує Анну постати перед складним моральним вибором.

Головну роль у фільмі виконала українська акторка Анастасія Карпенко ("Лікар Ковальчук", "Перевізниця", "Слуга народу"), яка отримала нагороду як найкраща акторка на швейцарському фестивалі в Локарно. Сама ж стрічка здобула там спеціальний приз журі, а вже на Батьківщині її відзначили на 52-му Київському міжнародному кінофестивалі "Молодість" як найкращий повнометражний фільм.

відео дня

Режисерський дебют Крістіни Тинькевич створений на основі короткометражного фільму "Солатіум", що вперше показали на Одеському кінофестивалі у 2016 році. До слова, у ньому також знялася Анастасія Карпенко. Уже потім сценарій "Як там Катя?" писався більшою мірою під неї.

Цей відзначений численними нагородами на міжнародних кінофестивалях фільм — історія про сильну українську жінку, що стикається у своєму житті з величезною втратою, глибоким сумом та перевіркою на духовну стійкість. Що це, як не історія про кожну з українських жінок нині, в сьогодення котрих увірвалася велика війна.

Подивитись фільм "Як там Катя?" можна на Київстар ТБ з будь-якого пристрою: зі смартфону, ноутбуку, планшету або Smart TV. Потрібно лише завантажити додаток Київстар ТБ, який доступний для користувачів будь-яких мобільних операторів та інтернет-провайдерів.

Довідково:

Київстар ТБ — спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проєктів. Платформа нараховує понад 370 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 тис. фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти