StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Netflix має проблеми через педофілію в новому фільмі

7 жовтня 2020, 23:31
Суд звинувачує Netflix в непристойному зображенні і поширенні контенту з дітьми в фільміCuties
Милашки 2020
Милашки 2020 / Netflix

Проти Netflix висунули перші звинувачення за фільм Красуньки про дітей, які танцюють сексуальні танці тверк.

Велике журі округу Тайлер в штаті Техас пред'явило обвинувальний висновок Netflix - за просування матеріалів з непристойною демонстрацією неповнолітніх дітей у фільмі Cuties( Милашки), включаючи показ "геніталій і лобкової області одягненої або частково одягненої дитини", пише The Hollywood Reporter.

Згідно з обвинувальним висновком, наведеним низкою місцевих новинних станцій, Netflix звинувачується в просуванні " візуального матеріалу, що зображує непристойну демонстрацію геніталій або лобкової області одягненої або частково одягненої дитини, якій у той час було менше 18 років. Був створений візуальний матеріал, який викликає хтивий інтерес до сексу і не має серйозної літературної, художньої, політичної або наукової цінності... "

Представник Netflix, у свою чергу, заявив, що Cuties — соціальний коментар проти сексуалізації маленьких дітей. Онлайн-кінотеатр звинувачення на свою адресу назвав безпідставними.

"Cuties - це соціальний коментар проти сексуалізації маленьких дітей. Це звинувачення безпідставно, і ми підтримуємо фільм", - заявив він.

Серіал Cuties розповідає про 11-річну дівчинку, яка намагається уникнути постійного конфлікту в сім'ї і починає займатися тверком, видом танцю, де в рухах активно використовуються сідниці і стегна. Як правило, тверк виповнюється в сексуальній манері.

Це викликало хвилю обурення і звинувачень у розбещенні малолітніх і поширенні педофілії в новій картині Netflix. В кінцевому підсумку на сервіс подали в суд, але не тільки через самий фільм, але і промо-матеріали, на зразок постера, де неповнолітні героїні представлены в коротких шортах і оголених топах для танців.

Спочатку Netflix вибачився за суперечливий постер і незабаром замінив його на нейтральний, зазначивши, що він неправильно відображав суть фільму, який виграв нагороду Sundance, але це не зупинило бойкот і масові відписки.

Милашки Cuties трейлер дивитися онлайн:

Нагадаємо, фільм Милашки вийшов на Netflix 19 серпня 2020. Знімався серіал у Франції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти