StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жовтих плям не буде: чоловік показав, як за кілька хвилин відчистити матрац

11 грудня 2023, 11:08
6351
Розумний експерт з прибирання поділився своїми порадами, як легко впоратися з пилом і брудом на вашому матраці.
Жовтих плям не буде: чоловік показав, як за кілька хвилин відчистити матрац
Як позбутись жовтих плям - чоловік показав, як відчистити матрац / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Один розумний експерт з прибирання поділився своєю головною порадою, як легко впоратися з пилом і брудом на матраці. І ні, це не розорить банк - це коштуватиме вам лише копійки. За словами експерта, відомого в TikTok під ніком Easy.Tips39, цей засіб складається з простої суміші, яку можна приготувати з інгредієнтів, що є на вашій кухні, пише Mirror.

Для приготування засобу для видалення бруду та жиру вам знадобиться столова ложка солі, 150 мл теплої води, будь-який миючий засіб, який ви любите, дві столові ложки білого спиртового оцту, а також столова ложка харчової соди. На відео чоловік змішує все в мисці, яка подекуди пузириться і шипить, коли сода додається до кислого оцту, а також змінює колір на світло-зелений, коли до неї додається миючий засіб.

Після того, як біла піна осяде, чарівну суміш переливають у маленьку пляшечку з отвором у пластиковій кришці, щоб можна було наливати розчин меншими дозами. Ви також можете помістити розчин у невелику пляшку з розпилювачем, щоб допомогти суміші рівномірніше розподілитися по поверхні.

відео дня

Потім бюджетну суміш розподіляють по всьому матрацу, який був засипаний кухонною сіллю, сіль втирають у матрац за допомогою ганчірки.

На відео гуру каже: "Не потрібно змочувати занадто сильно - достатньо лише тонкого шару". Як бачите, матрац не виглядає брудним, але коли я протру його цією ганчіркою, він видалить увесь бруд, який ми не бачимо.

"Часто буває так, що ви сидите на матраці, а потім починаєте чхати, кашляти чи мати алергію [...] і не знаєте, чому", - додав він, що така реакція може бути пов'язана з брудним матрацом.

Дивіться відео про те, як відчистити матрац в домашніх умовах:

@easy.tips39 He Poured 1 Spoonful of SALT on the Old, Dirty Mattress and Never Bought a Mattress Again! #f#fyp#foryourpage#tips♬ som original - Easy Tips

Професіонал рекомендує використовувати цей метод принаймні раз на місяць для чищення матраців у домашніх умовах.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти