StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Застарілий жир і нагар відваляться самі: як відмити духовку всередині

4 лютого 2024, 16:42
Цей метод не тільки ефективний, а й не потребує від вас великих зусиль.
Як відмити духовку всередині
Як відмити духовку всередині / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Не завжди вдається ретельно стежити за чистотою, зокрема і в духовці. Але постійно відкладати прибирання не варто, оскільки є безпечний і ефективний спосіб позбутися застарілих забруднень усередині духовки без їдкої хімії та виснажливих трудовитрат.

Якщо ви маєте проблеми з чистотою духовки, то вам може бути цікаво: нагар не з'явиться довіку: чим потрібно посипати дно духовки.

Просто і без хімії - як очистити сильно забруднену духовку

  1. Підготуйте духовку: Розігрійте духовку до 120 градусів і вимкніть її. Цей процес допоможе розм'якшити старі залишки їжі та жиру, полегшуючи процес очищення.
  2. Поставте окріп: На нижню полицю духовки помістіть каструлю з окропом. Пара і волога, що виділяються окропом, сприятимуть руйнуванню забруднень.

    відео дня
  3. Використовуйте нашатирний спирт: Налийте два флакони нашатирного спирту в миску і розмістіть її на решітці духовки. Нашатирний спирт має чудові розчинні властивості та безпечний для використання.
  4. Дайте час діяти: Залиште духовку з каструлею окропу і мискою нашатирного спирту на ніч. Цей період дасть змогу активним компонентам проникнути в забруднення і зробити їх більш податливими до очищення.
  5. Приберіть залишки бруду: Наступного ранку вологою ганчіркою легко видаліть залишки бруду.

Цей метод не тільки ефективний, а й безпечний. Відсутність їдкої хімії робить процес чищення екологічнішим і м'якшим, що особливо важливо для тих, хто піклується про здоров'я своєї сім'ї.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти