StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Навіщо заморожувати зубну пасту: хитрість для кухні від японських господинь

30 жовтня 2022, 01:35
Зубна паста допоможе тримати у чистоті не лише наші зуби. Виявляється, її можна застосовувати і на кухні для очищення окремих поверхонь.
Зубная паста, кухня
Зубна паста допоможе для очищення обробних дощок на кухні/ ua.depositphotos.com, derstandard.at

Звичайна зубна паста – необхідний засіб у кожному домі, адже домагає нам тримати у чистоті наші зуби. Проте такий простий засіб, як виявляється, може пригодитися не лише для гігієни ротової порожнини.

Пасту для чищення зубів можна застосовувати також для вирішення інших побутових проблем. Наприклад, її використовують у простих лайфхаках для очищення металу, видалення подряпин на екрані мобільного телефону, очищення білого взуття тощо.

Але її можна застосовувати і для очищення обробних дощок на кухні, особливо якщо ви перед цим різали на них продукти зі стійким чи різким запахом, наприклад, рибу.

відео дня

Із зубної пасти можна приготувати чудовий засіб, який очищатиме дошки для нарізання і позбавлятиме їх неприємних запахів, яких не так то просто позбутися, просто помивши кухонне приладдя.

Подейкують, що такий спосіб використання пасти вигадали японські домогосподарки.

Для цього знадобиться зубна паста із запахом м’яти або ментолу. Невелику її кількість потрібно видавити у форми для льоду і заморозити.

Потім за потреби таким кубиком протирати дошку для нарізання, якщо миття поверхні не впоралося із забрудненнями і запахами. Після використання залишки кубика варто покласти назад у морозильну камеру – на випадок, якщо потім ще знадобиться.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти