StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як відбілити біле взуття від жовтизни: чоловік показав дієвий лайфхак

14 червня 2024, 12:11оновлено 18 червня, 22:54
179
Як зберегти білі черевики чистими та білосніжними - експерти поділились дієвим лайфхаком.
Як відбілити біле взуття від жовтизни: чоловік показав дієвий лайфхак
Як відчистити біле взуття / колаж: Главред, фото: unsplash, Вікіпедія

Мало хто знає, але речі, які є в домашньому побуті можуть ідеально підійти для підтримки чистоти взуття. У Мережі показали геніальний, а головне дієвий лайфхак, щоб ваше взуття залишалося блискучим надовго.

Вас також зацікавить матеріал: Жінка показала геніальний трюк, як зробити брудні кросівки абсолютно новими.

Експерт розповів, що для цього потрібна зубна паста, мило та сода. Зубна паста допоможе зробити яскравішим біле взуття, як це відбувається з вашими зубами. Мило добре дезінфікувати ділянку, а сода може шипіти, коли ви додасте до нього рідину, що може допомогти усунути стійкі плями, передає Mirror.

відео дня

Користувач TikTok протестував ці три засоби, щоб перевірити, чи вони підійдуть. Поєднання зубної пасти, харчової соди та мила для рук у маленькій скляній мисці після намилювання на взуття створило чудеса.

"Я використовую цю суміш для видалення плям або будь-яких плям на одязі. Дайте їй трохи постояти, і вона подіє як чарівність. Зубна паста сама почистить ваше взуття", - поділились у коментарях підписники.

Також у Мережі поділились способом ефективного чищення білого взуття без особливих витрат часу та зусиль. Професійна прибиральниця Аніта Бірджес розповіла, що використання чверті склянки рідини для миття посуду, півсклянки перекису водню та чверті склянки харчової соди подіє на брудне взуття.

"Перед тим, як почати чистити взуття, не забувайте виймати шнурки. Будьте щедрі з розчином і потріть все навколо черевика. Засуньте шнурки в те, що залишилося від розчину, і залиште на 45 хвилин", - пояснила прибиральниця.

Дивіться відео про те, як відбілити біле взуття:

Як відбілити біле взуття від жовтизни: чоловік показав дієвий лайфхак
Як прибрати плями з білого одягу / Інфографіка: Главред

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти